Na gedeeltelijke norton installatie pc crash

Gestart door Laura, 11 maart 2005, 16:03:56

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Laura

Hallo Allemaal..

Nou..hier gaan we dan. Ik plaats deze vraag voor iemand anders en dat is natuurlijk altijd heel onhandig omdat ik niet de precieze info hebt maar ik wil het toch proberen.

Het gaat hier om een Medion pc van de Aldi van nog geen drie maanden oud.
Op deze pc is geprobeerd Norton systemworks 2004 te installeren. Toen de installatie bezig en ongeveer op de helft was hield de pc op met installeren. Hij bleef dus hangen. Er kon niks meer gedaan worden, de enige mogelijkheid was om hem uit te zetten. Dat is dus ook gebeurt en sindsdien kan er bijna niks meer met de pc worden gedaan.
Er is van alles geprobeerd (helaas weten die mensen er zelf niet te veel van dus ik weet niet of ze nog meer schade hebben toegebracht of dat het meevalt) onder meer zijn ze in de  bios geweest maar daar kwamen ze ook geen stap verder mee. Wat ze hebben gedaan is geprobeert herhaaldelijk op nieuw op te starten. Met de cdrom van xp in de pc. Zonder de cdrom van xp en nu ook met de support cd rom die bij de pc is bijgeleverd. Hij deed in eerste instantie niets.
Net weer met de support cd geprobeerd en nu ging hij verder en kwamen ze tot aan een keuze menu waar ze keuze hadden uit 1. opstarten vanaf harddisk en 2. opstarten vanaf cd rom. En hier zitten we nu vast. We kunnen geen keuze ingeven. Nou ja, we, zij dus. Je hebt tien seconden de tijd om je keuze te maken maar dat gaat niet want de 1 en 2 van het toetsenbord lijken op eens kapot te zijn. Eerst dachten we dat het aan de batterijen lag, dus nieuwe batterijen in het toetsenbord gedaan.Maar dat was het niet. We komen vanaf hier niet meer verder.

Ik hoop dat ik genoeg informatie heb gegeven, dit is ook tot nu toe wat ik weet maar ik kan altijd aan meer info komen. Heeft iemand een idee wat we nog kunnen doen??

Groetjes, Laura

Han

Norton Systemworks is een programma wat zich "in je systeem vreet".
Het is dus op zich niet zo vreemd dat je PC op hol slaat als de installatie niet voltooid wordt.

Citeersindsdien kan er bijna niks meer met de pc worden gedaan
Wat zie je en hoor je als je 'm aanzet?

Citeeronder meer zijn ze in deĀ  bios geweest
Ze hebben daar toch geen BIOS-settings zitten veranderen?? medion heeft een servicenummer waarnaar je kunt bellen. Als ze met hun vingers aan de BIOS-settings hebben gezeten dan kan je misschien beter samen met een medion helpdesker checken of de BIOS-settings nog goed staan.

CiteerNet weer met de support cd geprobeerd.
Met de support CD, bedoel je daar de recovery-cd's mee die bij elke medion PC meegeleverd worden?
Daarmee kan je de PC in zijn oorspronkelijke staat terugbrengen.

CiteerWe kunnen geen keuze ingeven want de 1 en 2 van het toetsenbord lijken op eens kapot te zijn.
De 1 +2 zitten tweemaal op ieder toetsenbord. Heb je ze allebei geprobeerd?
Om de 1 + 2 op het numerieke toetsenbord-gedeelte te laten werken moet Num-Lock aan staan!!

Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

frank

Betreft waarschijnlijk draadloos usb toetsenbord, kijk eens of het wel gaat met een oud ps/2 toetsenbord.
[url="http://kabonfootprint.com/"]http://kabonfootprint.com/[/url] & [url="http://toppedia.com/stop-dreaming-start-action/"]http://toppedia.com/stop-dreaming-start-action/[/url]

bjo

in je bios moet je wel aangeven dat dat je van je cd/dvd rom wilt opsarten als je iets wilt instaleren of laten repareren of recovery

groetjes
[move]there is no power like xp power[/move]

Han

Hoe is het met dit probleem?


Edit Han : Het is inmiddels 9 april 2005. Ik neem aan dat het probleem waarvoor dit topic geopend werd allang opgelost is. Dit topic gaat dicht. De topicstarter kan het topic zo nodig laten heropenen middels een PM aan een van de teamleden.[/img].
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!