Klik hier om naar PC-Navigator forum te gaan, of gebruik de knop onderaan deze pagina.

Info : actuele storingen op PCN

Maak even een favoriet of bookmark van deze pagina.
Als er een storing is, dan is deze pagina of
het noodforum vaak de enige manier om
jullie op de hoogte te houden!PCN is 9 mei 2003 verhuisd naar een andere host (www.xxlwebhosting.nl)
Hopelijk hebben we gedurende het komende jaar bij deze host een stuk minder storingen.
Het forum is er in ieder geval bij deze nieuwe host qua snelheid al een héél stuk op vooruit gegaan.


Op vrijdag 12 aug 2004 tussen 17:00 en 20:00 uur zal PCN ongeveer een half uur onbereikbaar zijn. Het moederbord van de PCN-server moet vervangen worden omdat er een fabrikagefout op zit. Zijn we dus even niet te bereiken, dan is er niets mis. Bij onze host zijn ze dan hard aan het werk, om de server weer zo snel mogelijk in de lucht te krijgen.Op maandag 27 sept 2004 rond 23:00u is PCN een poosje onbereikbaar geweest.

Omstreeks 22:21 uur zijn er problemen ontstaan met één van de fast ethernet borden in één van de Extreme Networks Alpine 3808 core-switches bij onze host, waardoor het netwerk onbereikbaar werd. Een engineer heeft om 23:10 uur het probleem bij de host verholpen waarna PCN weer in de lucht was.


Op woensdagavond 29 sept 2004 rond 23:30u was PCN af en toe onbereikbaar en nog een poos daarna erg traag. Na overleg met onze webhoster blijkt dat PCN op een server staat met nog enkele andere druk bezochte sites. De host heeft zojuist een paar nieuwe servers in gebruik genomen en heeft aangegeven dat de drukke sites anders verdeeld zullen worden over de servers, waardoor de vertragingen van de afgelopen tijd hopelijk weer een poos tot het verleden gaan behoren.


Vrijdag 17 december 2004 : PCN heeft vandaag in de middag zo'n 2 uur eruitgelegen. Er bleek een bug te zitten in de PHP versie die op de PCN-server geinstalleerd staat. Onze host heeft het probleem inmiddels opgelost door het installeren van een patch.
Groet van het PC-Navigator Team : Martijn, Zandman, Bugs en Han
Tot ziens op PC-Navigator forum
Tot ziens op PCN !!