Kattenbelevenissen van Izzy, Garley en Abby.
07 juli 2021 t/m 26 augustus 2021


07 juli 2021: Abby's kuurtje is bijna klaar
Abby kreeg vandaag al vroeg haar laatste halve tabletje. Ik hoop dat het goed blijft gaan met haar! De dierenarts denkt van wel. Ik heb zoals afgesproken gisteren met de dierenarts gebeld om terug te koppelen. Vandaag is ze de hele dag nog onder invloed van het medicijn wat ze gekregen heeft. Dat werkt 12 uur  Ik heb met de dierenarts afgesproken dat we morgen nog even overleggen over hoe en wat. Dan zijn de medicijnen echt uitgewerkt. Dan besluiten we ook of ze over twee weken haar 2e vaccinatie krijgen kan en of ik haar nu kan ontwormen volgens het schema wat we gekregen hebben. Het lijkt waarschijnlijk dat ze van haar vaccinatie zo ziek geworden is. Ze was voor de vaccinatie zo gezond als een vis. De volgende dag begon ze met veel slapen en uiteindelijk maandag de hoge koorts met koude rillingen.

Garley is sinds ongeveer twee dagen altijd in de buurt bij Abby als die aan het spelen is. Ze spelen nog niet samen maar zijn wel altijd bij elkaar in de buurt. Als Abby "langs scheurt" in een dolle bui dan blijft Garley gewoon relaxed zitten. Tussen Abby en Garley zit het wel snor. :)
Tussen Izzy en Abby is er meer afstand. Abby is hier alweer bijna 2 weken. In die periode heeft ze van Izzy een paar flinke tikken gehad. Niet echt duidelijk waarom maar Izzy kennende is de kleine "over de schreef gegaan" en werd ze gecorrigeerd. Dat resulteerde in respect van Abby richting Izzy. Maar...., kleine katjes zijn brutaal dus Abby wil nog wel eens uitdagen met plaagstootjes. Dat wordt door Izzy niet gewaardeerd. Izzy kan heel stoïcijns voor zich uitstaren en alles toelaten maar dan ineens is de maat vol. Het gaat steeds beter maar ze willen elkaar nog wel eens een tikkie geven. Blazen hoor ik niet meer. Die twee zijn nog niet op hun gemak met elkaar maar er is vooruitgang.

  Helemaal in het begin zie je dat Abby een uitdagend tikkie geeft richting Izzy


08 juli 2021: Het gaat nog steeds prima met Abby
Abby is vandaag 2 weken bij ons. Wat vliegt de tijd en wat groeit ze snel! Doordat ze ziek is geweest is haar gewicht minder toegenomen dan wenselijk maar ze eet als een dokwerkertje dus dat komt wel goed
.
Ook zonder medicatie blijft het gelukkig goed gaan met Abby. Ik heb overlegd met de dierenarts over d'r 2e vaccinatie. Die zou vrijdag 23 juli plaatsvinden maar dat is nu uitgesteld tot maandag 26 juli. Mocht ze weer heftig reageren dan kunnen we tenminste meteen terecht bij onze dierenarts. Laten we haar op vrijdag 23 juli vaccineren dan zit het weekeinde ertussen en moet je (mocht het nodig zijn) naar een weekeind dierenarts. We hebben het ontwormen ook even uitgesteld omdat ze niet lekker was en koorts had. Van ontwormen kunnen ze wat dunne ontlasting krijgen en dat wil je echt niet als het diertje ook al koorts heeft. Maar..... de koorts is weg dus over een dag of drie krijgt ze haar ontworm tabletje alsnog.

 Voor het eerst op de vensterbank in het zonnetje. Lekker zacht plekkie op het foam kussen.


09 juli 2021: Abby's "babyfoto's" van haar geboorteplek.
We hebben van Simone een heleboel "babyfoto's" van Abby en haar nest gekregen. Die ga ik binnenkort verwerken in een groeipagina van Abby. We zijn er zo blij mee!


Vanmorgen hadden we een inbraak in de bench. Tot mijn grote verbazing zat ineens Garley in de bench. Ik had dat van Izzy verwacht maar niet van Garley. Ze heeft zich alsnog door de kleine ingang weten te wurmen. Mal beest.... ze lust het kittenvoer niet eens. Voor Garley zijn haar Purinabrokjes namelijk heilig. Als ze kan kiezen uit biefstuk of Purina brokjes dan gaat ze voor de brokjes. Enfin ik heb haar vermanend toegesproken, heb de deur van de bench opengemaakt en weg was ze. Even later ging ze voor een 2e poging. Toen ben ik even echt boos geworden op haar en daarna was het ook over. Ik heb direct de bench wat aangepast zodat dit (hopelijk) niet weer kan gebeuren. Abby kan nu nog steeds naar binnen maar de andere kattekids niet.
Voor Izzy is eten héél belangrijk. Dat is ook waarschijnlijk de oorzaak dat Izzy en de kleine nog niet echt maatjes zijn. Abby heeft altijd eten staan en dat ruikt voor Izzy natuurlijk fantastisch. Ook op dat punt is de bench aangepast. Bij de voerbakjes zit nu ook wat hoger karton. Izzy kan er nu niet meer dichtbij komen om te snuffelen.

Als Abby vers eten krijgt dan krijgen de andere kattekids ook wat lekkers. Eens kijken of deze strategie werkt om Abby en Izzy wat closer te laten worden. Pas dan mag ze van ons ook 's nachts in de kattenkamer slapen. Overdag is ze daar wel al vaak te vinden. Helemaal op d'r gemakkie.

   Bench 2.0. Iets hoger doorlopend karton bij Abby's voerbakjes en beter toegangsbeheer.


Garley vindt het bovenop de bench op al die 3 lagen zachte handdoeken nog steeds een prima slaapplek. Die handdoeken liggen erop omdat Abby vaak vanaf het krabmeubel omlaag springt. Ze mag zich dan niet bezeren. 


10 juli 2021: Nóg creatiever met karton.
We hebben de avond voordat Abby kwam het huis zo kittenproof gemaakt als we konden. Dat betekent dat de bench met inhoud klaar stond voor haar en dat we plekken waar we haar niet willen hebben afgedekt hebben met karton. Dat ging de eerste twee weken prima maar................... kleine Abby is nu 1/3 groter en 100x nieuwsgieriger. Ze luistert inmiddels al aardig naar haar naam maar de belangrijke commando's "Abby Nee!" en "Abby kom!" daar werken we nog aan. Vanmorgen zat madammeke achter elkaar te klieren bij de TV en op en in het audiomeubel. Tijd voor nog een creatief met karton sessie. Dat blijft even belangrijk totdat ze "Abby Nee! begrijpt en nog wat groter is en niet meer in kleine gaatjes past. Haar opvoeding is volop bezig. Abby is een slim katje. Komt goed! Ze zal best nog wel een aantal keren over het audiomeubel heen gaan lopen maar ze kan er nu niks losmaken en we kunnen haar op die plek het "Abby Nee!" commando leren.

  Audiomeubel 2.0 - De kittenversie

Izzy heeft gisteren 2x flink op d'r donder gehad toen ze echt voor niks naar Abby zat te blazen. Dat heeft kennelijk succes gehad want ze lijkt sinds die reprimande toleranter geworden. Als Abby aan het puberen is en Izzy lastig valt dan negeert Izzy haar nu meestal. Wij kunnen dan ingrijpen en Abby corrigeren. De kattekids zijn gewend dat voor een commando eerst hun naam komt en dan pas het commando. Ze weten dus meestal feilloos voor wie een commando bedoelt is. Als ze dicht bij elkaar zitten en Abby gaat over de schreef dan kan ik rustig "Abby Nee!" roepen. De andere kattekids weten dan dat er niks aan de hand is voor hen. Abby moet dat natuurlijk nog leren. Izzy zat vanmiddag te eten en Abby zat haar echt flink te irriteren. Ik heb de kleine direct gecorrigeerd. Ze is brutaal dus ging gewoon door. Opgepakt en met boze stem gecorrigeerd en na haar blijven staren. Toen ze wegkeek heb ik haar weer op de grond gezet en even geaaid. Toen was alles weer goed en liet ze Izzy met rust.
Even later werd de onderkant van het audiomeubel uitgebreid door Abby bekeken en probeerde ze tussen mediaset en ziggobox naar binnen te kruipen. Zowaar................ succes ......... "Abby Nee!".......... ze luisterde naar me. Ze is een bijdehandje maar ze is ook slim!
Ik heb haar daarna geprezen en geknuffeld en ze snorde keihard. Het begin is er! 

 Gamen met de baas is leuk!


Abby slaapt de laatste twee dagen overdag niet meer in de bench. Ze heeft in de kattenkamer de onderste slaapdoos geclaimd. Daarin ligt op de bodem een zacht dekentje met daaroverheen een poezen fleece dekentje. Dat fleece dekentje heeft ze helemaal losgehaald. Ze heeft er een heerlijke ruggesteun/kussen van gemaakt. Op de foto hieronder zie je hoe heerlijk ze daar ligt. Check ook die mooie lichtbruine oogjes van haar. Ik vind haar zo mooi!

  Huh....? Wat is er?

Ze heeft vandaag al en aantal keren naar "Abby Nee!" geluisterd. Ze is tot nu toe sinds we de boel met karton afgezet hebben wel en paar keer op het audiomeubel geweest maar luisterde bij het eraf sturen. Gaat nog eens wat worden met haar!

Vanavond zat ze ongemerkt ineens hélemaal bovenop het krabmeubel! Dat was voor het eerst om daar lekker te liggen in het hoogste poezenbed in ons huis. Met enige aarzeling kwam ze ook weer etage voor etage helemaal zelf naar beneden.
De motivatie om naar beneden te komen was hoog want mijn man zat in de kast waar ook het kattensnoep ligt. Abby weet dit inmiddels maar al te goed!


11 juli 2021: Respect voor Izzy
Vandaag geen belangrijke ontwikkelingen met Abby, behalve dat het tussen haar en Izzy steeds beter gaat. Izzy negeert haar als ze schijnaanvallen doet. Irriteert ze Izzy heel erg dan corrigeren wij Abby. Izzy lijkt te snappen dat dit de beste methode is en is relaxter en Abby heeft meer respect voor d'r "grote zus".
Verder was het een rustige dag. Er werd gespeeld, geslapen en gegeten door de kattekids. Abby draait goed mee met de dagelijkse rituelen. Ze heeft het naar haar zin hier. Komt behalve voor het spelen vaak voor knuffelmomentjes en kan snorren als de beste. Ze slaapt, drinkt en gebruikt overdag de kattebak in de kattenkamer. Gedurende de nacht slaapt Abby nog in de bench. Ze heeft daar haar kattenbakje, kittenvoer, water en slaapmandje. Het eten heeft ze 's morgens schoon op. Als we haar 's avonds in de bench doen gaat ze meteen eten en daarna kruipt ze in haar mandje. Je hoort haar niet tot we de volgende ochtend opstaan. Dan krijgen eerst Izzy en Garley eten. En als die klaar zijn kan de bench open en krijgt Abby eten. De bench is nog even nodig omdat Abby daarin kan eten wanneer ze maar wil. Ze voelt zich op haar gemakkie erin dus kunnen we dat nog even zo houden totdat het deurtje van de bench te wijd open moet om haar door te laten. Tegen die tijd trainen we haar om een aantal keer per dag te eten. Nu ze nog groeit als kool heeft ze nog de hele dag direct beschikbaar eten nodig.


 Voor de tweede keer helemaal bovenop het krabmeubel.


12 juli 2021: Ik leer en apporteer!
Bijna elke dag zijn er wel nieuwe ontdekkingen en dingen die ze voor het eerst doet. Ze zwabbert een beetje als ze loopt dus we hebben een paar keer een spelletje gespeeld met haar waarbij ze de spieren van d'r achterpootjes traint. Veel meer dan dat was niet nodig want ze kan ineens veel beter springen. Vanmorgen zat ze ineens op de vensterbank en ontdekte ze dat er daar nog een hele wereld buiten is. Ze weet nu ook dat knagen aan de vensterbankplanten niet mag en dat een poging om in het gordijn te klimmen ook niet gewaardeerd wordt. (Abby:"Ik mag hier ook helemaal niks!")
Ze is zo ontzettend gefocussed op allerlei nieuwe dingen die ze hoort of ziet dat ze dan soms niet hoort dat wij "Abby Nee! roepen. Even zo vaak gaat het wel goed en stopt ze met doen wat echt niet mag. Haar opvoeding is in volle gang!

We smijten steeds van alles door de kamer, balletjes, propjes, papieren pijltjes, speelmuisjes. Ze vindt het geweldig om erachteraan te sjezen. Vanmorgen bracht ze zomaar ineens een propje papier terug. Dan denk je dat 't toeval is maar ze deed het keer op keer. We hebben het op camera. Zo leuk om te hebben!
21 juli 2021: Abby leert en voelt zich hier helemaal thuis. (Abby's groeipagina is klaar!)
Abby is een dondersteen tot en met. Soms wel eens tot ergernis van de oudere kattekids maar over het algemeen gaat het prima. Ik ben hier en daar in huis nog "creatiever met karton" geweest maar ook dat gaat inmiddels goed. We leren Abby steeds beter kennen en zij leert hoe het er hier in huis aan toe gaat. Ze blend intussen al aardig in. Ze ligt heel graag op schoot. Wil nog wel eens speels bijten wat we haar af aan het afleren zijn. Ze bijt niet hard hoor maar het is niet de bedoeling dat ze dat blijft doen. Ditzelfde geldt ook voor het speels schijnaanvallen naar onze enkels doen. Dat is nu nog grappig maar als ze straks volwassen is en ze doet dat nog dan is dat stukken minder grappig. We gaan morgen beginnen met het verstrekken van kittenmaaltijden op vaste tijden. Als het kittenvoer de hele dag beschikbaar is in de bench dan is dat voor Abby wel tof maar de andere kattekids ruiken het ook. We willen proberen of het tussen Izzy en Abby nog wat optimaler kan worden, door Izzy niet de hele dag kittenvoer te laten ruiken waar ze niet aan mag komen en ook niet bij kan. Eten is voor Izzy namelijk ERG belangrijk. Voor Garley speelt dat veel minder. Garley is ook duidelijker naar Abby toe. Als Abby iets uitvreet wat niet door de beugel kan dan corrigeert ze Abby met een tik. Abby accepteert dat en laat het verder zo. Izzy is niet duidelijk. Heeft Abby wel eens een tik gegeven maar kan ook zomaar ineens blazen naar de kleine als er niks aan de hand is. Wij vermoeden dat de overheerstende geur van het kittenvoer hierin een rol speelt. Enfin, afwachten maar.
Ik heb inmiddels van Simone foto's en filmpjes gekregen van Abby toen ze nog bij haar mamma was en ik heb daarmee de groeipagina van Abby gemaakt.


27 juli 2021: Abby heeft haar 2e vaccinatie gehad.
Ik schrijf niet meer elke dag een stukje maar dat betekent niet dat we niet volop genieten van al onze kattekids. Met Garley en Izzy gaat het goed. Ze zijn soms meer en soms wat minder tolerant richting Abby maar die raast ook soms als een werverwind door het huis heen. Ze heeft enorm veel energie en doet gewoon zoals een kitten moet zijn. Ene moment tijden achter elkaar heerlijk relaxed op schoot liggen bij een van ons en volgende moment sjeest ze door het huis heen spelend met van alles. Soms luistert ze maar soms ook niet. De momenten van luisteren nemen toe dus we zijn op de goede weg.
Ze is gisteren weer naar de dierenarts geweest voor haar 2e vaccinatie. Ze stal daar behoorlijk de show met haar "model looks". De assistent daar zei dat elk kitten natuurlijk leuk is maar dat Abby toch wel heel mooi en lief is. Abby zat intussen hevig kopjes te geven aan de assistent toen hij dat zei. We zijn uiteraard trotse baasjes!
Het is even afwachten hoe ze dit keer zal reageren op haar vaccinatie. Vorige keer werd ze de tweede dag erna ineens ziek, met hoge koorts. We hebben expres de dag van vaccinatie verschoven van vrijdag naar maandag. Gaat er nu weer wat mis dan hoeven we niet met haar naar een vreemde weekenddierenarts. We hebben aan onze dierenarts een koortsverlagend tabletje gevraagd. Dat mogen we haar alléén geven als ze weer heet aanvoelt én gaat rillen, net als de vorige keer. We hopen dat het nu wel goed gaat en dat het tabletje niet nodig zal zijn. Enfin...., so far so good!

De balkondeur staat deze tijd van het jaar overdag steeds open met in de opening een hordeur. Het regende hier vanmorgen eventjes keihard. Abby ging toch maar eens kijken waar al die herrie vandaan kwam. De onderste rand van de hordeur is 19cm hoog. Daar kan ze nu net overheen kijken. Het gespetter buiten was erg interessant.

  Wat is dat rare geluid wat van buiten komt?

Abby begint steeds beter en meer te eten.  Ze weegt inmiddels 1350 gram dus we hebben al bijna 2x zoveel kat. :)
Haar overzetten op alleen maaltijden per dag lukt nog niet. Ze is nog te snel afgeleid. Eet een paar hapjes natvoer en ziet dan weer iets om te spelen. Haar apart nemen voor het eten in de keuken lukt ook niet. De keukendeur is overdag altijd dicht en dus is de keuken ook "nieuw" speelterrein volop afleidingen. We laten het dus nog maar even zoals het tot nu toe ging bij de maaltijden. Misschien gaat het wel lukken als Abby over een weekje of zo de nacht door gaat brengen in de kattenkamer samen met d'r grote zussen. Dan heeft ze gedurende de nacht alleen water tot haar beschikking en zal ze in de morgen flinke trek in eten hebben.


03 augustus 2021: Bench weg en slapen in de kattenkamer.
We hebben de bench wat langer laten staan omdat we eigenlijk wilden wachten tot een paar dagen na Abby's vaccinatie. Izzy is destijds ziek geworden met een fikse keelontsteking nadat Garley gevaccineerd werd. We wilden Abby en Izzy dus nog even een paar dagen uit elkaar houden met het slapen. Maar..... alle kattekids zijn gezond en het was tijd om de bench weg te gaan halen. Toen Garley zich gisteren voor de zoveelste keer in de bench had gefrommeld om Abby's eten op te eten kwam alles in een stroomversnelling. Hoogste tijd om de bench weg te halen. Abby lag te slapen in de kattenkamer en heeft van het hele weghalen van de bench niks meegekregen. Het verbaasde snoetje van haar toen ze later de huiskamer in kwam was geweldig om te zien. Abby vond het allemaal maar raar: "Waar is m'n bed en mijn eten en waar is mijn kattenbakje?" Voor haar een hele grote overgang maar overdag gebruikte ze al steeds de grote kattenbakken in de kattenkamer en dronk ze ook water uit de grote waterbakken. Ze heeft nu standaard geen eten meer klaarstaan maar krijgt een keer of vijf per dag eten aangeboden. Ze heeft vannacht voor het eerst samen met Izzy en Garley in de kattenkamer geslapen. Dat ging eigenlijk prima. We hebben ze niet gehoord vannacht. Garley eet altijd in de kattenkamer en Izzy in de huiskamer. Abby gaat ook in de huiskamer eten op de plek waar eerder de bench stond.
Ik heb van karton met tape eroverheen tegen het morsen provisorisch een eetblad voor Abby gemaakt. We willen nog een eetblad gaan kopen maar dat moet er wel een naar onze zin zijn. Tot die tijd kan ze van dit eetblad eten. Toen al het eten klaarstond en we de kattenkamer open deden liepen alle katten zowaar meteen ieder naar hun eigen eetbladen. Het ging meteen hartstikke goed! Abby had flinke trek na een nacht met alleen water tot haar beschikking. We zijn benieuwd hoe het de komende dagen zal gaan met het eten. We zullen goed in de gaten houden dat Abby en Izzy elkaar niet storen met eten en Izzy mag zeker niks van Abby's eten snoepen. Daar zitten veel te veel bouwstoffen in die voor een kat van 14 jaar echt niet goed zijn voor de lever.

  Abby Groeit als kool

Ons ukkie heeft de bouwstoffen wel hard nodig. Ze groeit als kool en is nu echt een kleuterpoes. Qua lichaamsverhoudingen klopt het op dit moment niet zo erg. Ze heeft een enorm lange staart en staat hoog op d'r pootjes. Dat gaat helemaal goed komen bij het opgroeien. Ze heeft een tomeloze energie, apporteert nog steeds heel graag propjes papier en is gelukkig. We genieten van haar. Luisteren naar "Nee Abby" is nog steeds wel "een dingetje". Soms lukt het wel maar vaak ook niet. Dan kiest ze ervoor om niet te luisteren. Haar naam kent ze inmiddels wel goed.
Ze ligt nog steeds heel graag op schoot. Dan bij de een en dan weer bij de ander.

  Lekker chillen op het kleine krabpaal bedje. Ze is echt een beauty met d'r mooie vachtje en bruine oogjes.
  Kijk mij eens stoer en groot zijn! Ik heb een nieuw eetblad en ik heb nu net zo'n mooie voerbak als mijn zussen!


Tussen Abby en de oudere kattekids gaat het inmiddels steeds relaxter. Garley heeft haar grenzen al duidelijk aangegeven aan Abby. Izzy is daar eigenlijk nu pas wat uitgebreider mee begonnen. Izzy en Abby stoeien regelmatig en alleen als Abby te wild speelt dan krijgt ze een correctie van Izzy. Dat is precies zoals het moet gaan. Dit proces hoort bij haar opvoeding. Zo zijn we eigenlijk met z'n allen bezig om haar op te voeden.


05 augustus 2021: Een puberpoes opvoeden is soms niet leuk.
Abby is volop aan het puberen. Ze kan het bloed onder je nagels vandaan halen. Als die poes wat in d'r koppie heeft dan geeft ze niet snel op! Ze weet wat "Nee!" betekent maar heeft daar met d'r puberbrein soms maling aan. Ze is regelmatig aan het spelen met Izzy maar op een gegeven moment gaat dat te wild. Izzy geeft dat aan maar Abby blijft toch doorgaan. Is even een lastige periode waarin ze alles en iedereen uittest om te kijken hoe ver ze kan gaan. Nou redelijk ver maar maakt ze het té bont dan krijgt ze een time-out, door haar even in de kattenkamer te zetten. Tot nu toe helpt dat wel.
Vandaag na hun ontbijt lieten we Garley ook los uit de kattenkamer. Geen idee waarom maar Garley moest spugen. Ze schrok ergens van en rende toen al kotsend de hele tent door. Resultaat overal kots en een kitten die daar weer van wilde gaan eten. Dus kitten apart zetten en de hele boel opruimen.
Kittens............, soms wil je dat ze snel groot worden en door deze periode heen zijn maar als ze zo lief op je borst ligt te slapen dan is een klein katje toch ook nog steeds wel héél erg leuk. Komt goed!


26 augustus 2021: Alles gaat z'n gangetje
Het gaat hartstikke goed met onze kleine kattekid én de oudere kattekids. Ons ukkie draait inmiddels volledig mee in de dagelijkse routine. Ze is ook redelijk gewend aan maaltijden i.p.v. constant kunnen eten. Dat is beter voor hun gezondheid én we kunnen hun gewicht makkelijker bijsturen als dat nodig blijkt. Abby weegt inmiddels 1,7 kg. We hebben dus al ruim 2x zoveel kat. Ze woont inmiddels alweer net zolang bij ons, als dat ze in Den Ham (OV) heeft gewoont. Ik ben benieuwd of Simone nog wel eens kijkt op deze site om te kijken hoe het met Abby gaat. Ze kan gerust zijn. Alles gaat prima. Abby groeit op tot een prachtige en lieve kat. We zijn blij met haar.
Ze begint steeds beter en beter te luisteren en is alleen nog aan het klieren als ze trek begint te krijgen. Die ervaring hadden we al eerder met Garley, toen die aan het opgroeien was. Abby kan nog steeds zomaar ineens bovenop Izzy springen. Izzy vind dat soms eventjes leuk maar meestal niet. Het ligt niet in de aard van Izzy om de kleine een mep te verkopen zodat echt duidelijk wordt dat wild spelen niet de bedoeling is. Voor Abby is het op beurt niet duidelijk dat Izzy niet te wild wil spelen. Garley heeft dat van het begin af aan wel goed kenbaar gemaakt en Abby respecteert dat ook. Dat Abby onderdanig is richting Garley kun je ook zien op het filmpje hieronder.
Het allerliefste ligt Abby de hele dag op schoot te slapen maar zo langzamerhand gaat ze ook andere slaapplekjes waarderen, al blijft ze een enorme knuffelkont. Ze kan spinnen als de beste!
Als de baas een filmpje zit te kijken dan komt ze lekker languit op z'n schoot liggen.

Abby vind het ook fijn om in de kast boven ons bureau te slapen. Daar zijn allemaal vakjes waarin het goed toeven is. Tot voor kort kon ze nog niet helemaal bovenop de kast komen maar ook dat kan ze nu. Ze kan nu overal komen waar ze mag komen.

  Ook op de vensterbank op de kleedjes ligt het heerlijk!

 


De computerschermen en dan vooral de muispijl vindt ze reuze interessant. Wij houden allebei van gamen. Abby kijkt dan graag even mee en zit dan uiteraard ontzettend in de weg.

Maar............ ze mag wel even blijven zitten. Stuur zo'n ukkie eens weg. Dat kan toch niet. Het moment is veel te leuk om te zien. Dan maar even niet gamen.

  Gamen met mijn poezenmam


Ik zat foto's en een filmpje uit te zoeken voor dit dagboekje en Abby kwam er gezellig bij zitten. Ik kwam een filmpje tegen waarin Abby nog vrij klein was. Ze vond zichzelf erg interessant om te bekijken.

Vooral het propje waar de kleine Abby mee speelde had haar interesse. Die wilde ze hebben!
De laatste foto van deze maand is er een waarop alle kattekids (inclusief pluchen Bobbie) samen liggen te chillen in de frisse lucht bij de balkondeur. Ze kunnen niet naar buiten omdat er een hordeur voor zit maar frisse lucht opsnuiven dat doen ze graag!

 


 Verder lezen op dagboekpagina 16 of terug naar de dagboek overzicht pagina
 

Zie je aan de linkerkant van deze pagina géén ander frame met hyperlinks, ......... Klik dan hier!!
Je ziet dan maar een héél klein stukje van mijn homepage.