Auteur Topic: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?  (gelezen 1471 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Han

  • Admin
  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 28,153
  • Geslacht: Vrouw
  • PC-vragen worden alleen via 't forum beantwoord!
    • Han's Kattekids
Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Gepost op: 16 mei 2017, 10:51:39 »
Zijn er meer mensen die deze foutmelding zien bij het bezoek aan PCN?
Wij zien hem hier niet en in de foutenlogs van het forum zie ik ook niets bijzonders.


Sinds een paar dagen krijg ik de volgende melding, als ik de link van PCN aanklk op m'n laptop. Als ik nog een keer klik, kan ik er wel gewoon op. Weet niet, of dat nou bij mij ligt of aan PCN;

Forbidden

You don't have permission to access /forum/index.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.4.23 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 mod_fcgid/2.3.9 Server at www.pcnavigator.nl Port 80

Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Offline Han

  • Admin
  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 28,153
  • Geslacht: Vrouw
  • PC-vragen worden alleen via 't forum beantwoord!
    • Han's Kattekids
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #1 Gepost op: 16 mei 2017, 10:55:01 »
Heb je dit alleen in Firefox, Helen? Ook op de andere laptop in huis?
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Offline marloes

  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 6,888
  • Geslacht: Vrouw
    • foto's die ik gemaakt heb
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #2 Gepost op: 16 mei 2017, 13:43:09 »
zo boodschappen zijn binnen

op ipad en pc geen problemen han
zo lang bewegen nog kan dan doen

Offline Format Arie

  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 7,718
  • Geslacht: Man
  • 1 bom is genoeg om je hele dag te verknallen
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #3 Gepost op: 16 mei 2017, 19:11:46 »
Even een administratieve mededeling:
Check allemaal even dit topic en laat even weten hoe en wat: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?

Geen probleem mee.

Offline Josette

  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 8,228
  • Geslacht: Vrouw
  • Windows 7 + Windows 8.1
    • Mijn blogje
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #4 Gepost op: 17 mei 2017, 07:00:27 »
Han,

heb het een week geleden één keer gehad nu niet meer!
Wie geen fouten maakt, maakt gewoonlijk niets! Groetjes van Josette

Offline Helen

  • Global Mod
  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 9,811
  • Geslacht: Vrouw
  • Windows 10
    • Zeetjes.nl
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #5 Gepost op: 17 mei 2017, 09:06:01 »
Ik gebruik Chrome, Han. En het is elke dag zo. Op m'n telefoon geen probleem, alleen op m'n laptop.
DE WRÂLD IS GOED, DE MINSKEN KOENE BETTER

Offline Han

  • Admin
  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 28,153
  • Geslacht: Vrouw
  • PC-vragen worden alleen via 't forum beantwoord!
    • Han's Kattekids
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #6 Gepost op: 18 mei 2017, 10:34:39 »
Dan ben ik toch bang dat het probleem bij je laptop zit, Helen.
Wij gebruiken chrome op 2 laptops en 2 pc's en hebben nergens last van. Ook ingelogd op een user account op PCN gaat het hier zonder problemen.

* Is je chrome up to date en heb je alle windows updates op die laptop geïnstalleerd?
* Heb je het in IE/firefox ook?
* Is het probleem er ook op de laptop van Hans?

Chrome up to date:
- klik rechtsboven op de 3 puntjes en kies "Help" en dan "Over Google Chrome"
- Op die pagina gaat ie bijwerken naar de laatste versie.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Offline Josette

  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 8,228
  • Geslacht: Vrouw
  • Windows 7 + Windows 8.1
    • Mijn blogje
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #7 Gepost op: 18 mei 2017, 17:14:57 »
Wij gebruiken ook Chrome en géén last meer gehad.
Wie geen fouten maakt, maakt gewoonlijk niets! Groetjes van Josette

Offline marloes

  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 6,888
  • Geslacht: Vrouw
    • foto's die ik gemaakt heb
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #8 Gepost op: 18 mei 2017, 17:21:54 »
Ik heb Firefox en iPad Safari
zo lang bewegen nog kan dan doen

Offline Helen

  • Global Mod
  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 9,811
  • Geslacht: Vrouw
  • Windows 10
    • Zeetjes.nl
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #9 Gepost op: 21 mei 2017, 10:03:45 »
Chrome is up-to-date, daar ligt het niet aan. Op m'n telefoon ook geen probleem.

Kennelijk ben ik de enige met die melding. Maakt niet uit, want als ik wegklik en het nog eens probeer, zit ik erop.
DE WRÂLD IS GOED, DE MINSKEN KOENE BETTER

Offline Josette

  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 8,228
  • Geslacht: Vrouw
  • Windows 7 + Windows 8.1
    • Mijn blogje
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #10 Gepost op: 22 mei 2017, 08:52:11 »
Helen, gooi je tpm bestanden en cookies eens weg?
Wie geen fouten maakt, maakt gewoonlijk niets! Groetjes van Josette

Offline Han

  • Admin
  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 28,153
  • Geslacht: Vrouw
  • PC-vragen worden alleen via 't forum beantwoord!
    • Han's Kattekids
Re: Foutmelding bij openen PCN..........., ook bij jou?
« Reactie #11 Gepost op: 22 mei 2017, 13:46:00 »
Ik kan er verder niets van maken. In het foutenlog van PCN vind ik er niets over en bij de host ook niet.

Goed idee van Josette.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!