Auteur Topic: Paginabron (Source) in Mozilla Firefox wijzigen  (gelezen 3277 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline averheijden

  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 183
  • Geslacht: Man
  • Is er nog leven na de PC!
    • DOXFORD, Opposed Piston Oil Engine
Paginabron (Source) in Mozilla Firefox wijzigen
« Gepost op: 07 december 2006, 23:15:07 »
Geacht Forum,

Als ik mij website op mijn PC  wil wijzigen (tekst of afbeeldingen) dan gaat dat niet in de "Paginabron" van De browser van Mozilla-Firefox.

Als ik die site op mijn PC open in I.E dan kan ik, daar de "source" of "bron" genoemd,  wel wijzigen.

Heeft iemand op het forum een website waarvan hij de bron wel kan wijzigen in Mozilla Firefox?

En hoe dan?  Moet er misschien een "add-on" gedownload worden?

Groeten
Alfons
AV

Offline Han

  • Admin
  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 26,462
  • Geslacht: Vrouw
  • PC-vragen worden alleen via 't forum beantwoord!
    • Han's Kattekids
Re: Paginabron (Source) in Mozilla Firefox wijzigen
« Reactie #1 Gepost op: 12 december 2006, 14:04:28 »
Ik begrijp niet wat je bedoelt met wijzigen, Alfons.
Je leest de pagina in, in een browser maar het wijzigen gebeurt met een editor of met kladblok...., toch?
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Offline averheijden

  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 183
  • Geslacht: Man
  • Is er nog leven na de PC!
    • DOXFORD, Opposed Piston Oil Engine
Re: Paginabron (Source) in Mozilla Firefox wijzigen
« Reactie #2 Gepost op: 12 december 2006, 20:59:41 »
Beste,

Het wijzigen van de paginabron, source of gewoon "Bron" van een website deed ik altijd met de pagina van mijn website op mijn HD.
Na wijziging kon ik die dan met FTP uploaden

Maar als ik mijn website - op mijn HD - open in de browser van Mozilla-Firefox gaat dat niet!

Wel in I.E

Maar ik zal dat voortaan gewoon op mijn manier zo blijven doen wijzigen in via I.E en bekijken door de snellere browers van M.F

Sluit dit topic wat mij betreft maar af

Groeten

Alfons
AV

Offline Han

  • Admin
  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 26,462
  • Geslacht: Vrouw
  • PC-vragen worden alleen via 't forum beantwoord!
    • Han's Kattekids
Re: Paginabron (Source) in Mozilla Firefox wijzigen
« Reactie #3 Gepost op: 13 december 2006, 14:10:26 »
Ik laat 'm nog even open. Misschien weten leden die firefox draaien meer.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Offline Bugs

  • Admin
  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 13,788
  • Geslacht: Man
  • Favor the road, traveled by few
Re: Paginabron (Source) in Mozilla Firefox wijzigen
« Reactie #4 Gepost op: 02 januari 2007, 01:19:40 »
Geen oplossing ook van andere leden. Dan sluit ik dit onderwerp op verzoek van de topicstarter af.
Groetjes van Bugs