Registratieovereenkomst

PC-Navigator forumafspraken...

Het allerbelangrijkste van dit PC-Navigator forum is, dat we er allemaal plezier in hebben.
Om een en ander in goede banen te leiden, zijn er toch een paar afspraken nodig.

Lees voor je gebruik maakt van het forum, deze afspraken goed door en klik voor "accoord"!!
Als je een bericht op het forum plaatst, betekent dat automatisch dat je accoord gaat met de afspraken
zoals die hieronder beschreven zijn.01) Het op het forum plaatsen of vragen naar links naar Warez, serials, no cd patches, gekopieerde films, MP3 sites of cracks is niet toegestaan. Ook links naar sites die deze items promoten of het promoten van illegale software, wordt als ongewenst beschouwd. Door het toestaan van genoemde links op het forum zou PC-Navigator de wet overtreden en da's niet de bedoeling. Vandaar dus een duidelijk "Nee, dat mag niet!".

02)  Er worden in forumberichten geen handelingen beschreven of url's kenbaar gemaakt, waardoor een andere forumbezoeker van PC-Navigator schade kan oplopen aan zijn/haar computer.

03)  Vloeken of andere beledigende taal naar andere forumleden of naar het team is niet toegestaan.
Behandel elkaar met respect!!
Bij herhaling kan het PCN-team besluiten om de persoon die deze regel overtreed te bannen.
Kom je in een bericht iets tegen waarvan je denkt "dat kan echt niet!", waarschuw dan een van de PCN-teamleden.

04)  Er mogen op het forum geen reklames, advertenties of commerciële linken geplaatst worden en ook het spammen van het forum is niet toegestaan.
Inlogaccounts van spammers en reclamemakers worden zonder pardon direct verwijderd !!

05) Het PCN-team kan ten alle tijden een topic dat offtopic dreigt te raken bijsturen en zonodig afsluiten.
Dit geld zeker voor topics, waarin de genoemde punten 1, 2, 3 en 4 voorkomen.
Deze topics kunnen per direct afgesloten worden. (Evt. met verwijdering/edit van de overtreding)

06)  PC-Navigator is niet aansprakelijk voor antwoorden die op het forum door anderen gegeven worden.
De berichten op het forum worden regelmatig gecheckt door het team. Eventuele fouten of schade aan apperatuur die ontstaan is na het uitvoeren van door forumleden aangedragen oplossingen voor PC problemen, zijn niet te verhalen op personen van het PC-Navigator team.
Ook hiervoor : Kom je in een bericht iets tegen waarvan je denkt "dat kan echt niet!", waarschuw dan een van de PCN-teamleden.

07)  Als er geen regels zijn voor een situatie die zich voordoet, dan handelt het team naar beste geweten en na onderling overleg binnen het team.
Deze forumregels kunnen ieder moment, als het team dat nodig vindt, herzien worden.
Kom dus af en toe even lezen, of alles nog hetzelfde is gebleven.

08)  Je signature mag alleen uit platte tekst bestaan, tenzij je uitdrukkelijk toestemming hebt gekregen van het forumbeheer voor het gebruik van een andere sig. URL's en plaatjes in de sig zijn dus niet toegestaan. We hebben hiervoor gekozen om het forum overzichtelijk en snel oproepbaar te houden, zodat ook analoge inbellers het forum zonder probleem kunnen bezoeken. Om de laatste reden hebben we er ook voor gekozen dat de te posten plaatjes in de berichten een maximale grootte van 100Kb mogen hebben. Lees de afspraken die we hier hanteren t.a.v. het plaatsen van plaatjes dit topic nog even door.

09)  Topictitels zijn belangrijk : Plaats je een nieuw bericht op het forum, dan moet je daarvoor een titel verzinnen. Het is daarbij zaak om deze topictitel zoveel mogenlijk te laten slaan op de inhoud van je vraag. Doe je dat, dan heb je véél meer kans dat iemand die je kan helpen zal reageren op je bericht.  Topictitels als "Hellupie!!" of "Argggggggggg" geven wel uiting aan je frustratie als je pjoeter weer eens iets doet wat jij niet wilt maar de uiteindelijke inhoud is onduidelijk terug te vinden, als iemand anders ooit eens hetzelfde computerprobleem zou hebben. Als topictitels echt onduidelijk blijken te zijn, dan worden ze ge-edit door het PCN-team. Hebben we een email-adres van je, dan krijg je daarover bericht zodat je je vraag terug kunt vinden.

10)  Het PC-Navigator forum is "newbie-vriendelijk". Dat wil zeggen dat we het niet op prijs stellen, als er zodanig ingewikkeld gepost wordt dat niemand er meer iets van begrijpt. Probeer in je posts duidelijk te zijn.  Roep niet om de haverklap RTFM ("Read the fucking manual"). We proberen op het forum een sfeer te creëren, waarin niemand bang is om een vraag te stellen. Bedenk je dat ook jij ooit een beginner in het omgaan met de computer was en met vragen zat, waar je absoluut niet uitkwam!
Het PCNavigator-motto is dan ook : "De enige domme vraag, is een vraag waarmee je rond blijft lopen!"

11) Vragen in "MSN taal" worden niet beantwoord. De betreffende user krijgt van een PCN-teamlid 1x het verzoek om zijn/haar vraag in gangbaar NL te stellen. Wordt daar geen gehoor aangegeven dan wordt het betreffende topic gelocked en het account van de user verwijderd.

12) Ben je 300 dagen niet ingelogd geweest op ons forum en heb je 0 berichten, dan wordt je inlogaccount automatisch verwijderd. Inloggen met je gegevens zoals je die gebruikte is dan uiteraard niet meer mogelijk. Je kunt dan natuurlijk overwegen om een nieuw account aan te maken.

Heb je een inlogaccount aangemaakt en heb je dit account nooit gebruikt om in te loggen, dan wordt dit account 1 maand na het aanmaken verwijderd.

13) Gebruik voor registratie een normaal gangbare inlognaam. MSN namen (namen met allemaal punten, haakjes, getallen en streepjes, hoofd en kleine letters door elkaar), namen met alleen een nummers en wat willekeurige nietszeggende achterelkaar gezette letters, geboortedata, mailadressen, een url of een deel daarvan, namen gelijkend op moderator en administrator en namen zoals "help!!" worden niet als normaal gangbaar gezien. Aangemaakte accounts met dit soort namen worden zonder verdere berichtgeving direct gewist.

14) Nieuw aangemaakte accounts dienen binnen 24 uur na aanmaak geactiveerd te worden. Is dit niet het geval, dan wordt het ongeactiveerde account zonder verdere kennisgeving verwijderd.Have fun !!Gebruik voor registratie een bestaand mailadres en ga akkoord met bovenstaande regels,
anders stuurt de forumsoftware je géén wachtwoord om in te kunnen loggen !!--------------------------------------------------------------------------------------------

Bij ieder bericht dat je post zal je IP-adres worden opgeslagen voor het geval dat je toegang tot het forum ontzegd moet worden of je ISP benaderd moet worden. Dit zal enkel gebeuren in geval van een ernstige inbreuk op deze overeenkomst.

Tevens zal de forumsoftware een cookie opslaan in de cache van je browser. Dit is een tekstbestand dat kleine stukjes informatie bevat (zoals bijvoorbeeld je gebruikersnaam en wachtwoord). Dit zal ENKEL gebruikt worden om je in- of uitgelogd te houden. De software zal geen andere informatie van of naar je computer versturen.