PC-Navigator Forum

Forum informatie => Opmerkingen en vragen over het gebruik van het forum => Topic gestart door: frank op 30 april 2004, 17:18:46

Titel: Status
Bericht door: frank op 30 april 2004, 17:18:46
Hoi, ik vroeg me af waarom er in dit forum gebruik gemaakt wordt van statussen gerelateerd aan het aantal geposte topics / berichten.
Dit geeft toch geen correct beeld, en brengt nieuwe leden in verwarring mbt de kennis van de persoon die antwoordt. Een topicbeantwoorder met 6 gouden sterren kan misschien best een verkeerd antwoord geven waar een topicstarter overweldigd door het zien van zoveel sterren blind vanuit gaat. Misschien een idee voor het in het nieuwe forum dat item niet zo sterk te laten uitkomen.

frank
Titel: Re:Status
Bericht door: Zandman op 30 april 2004, 17:57:57
Dat is idd gerelateerd aan het aantal posten die iemand maakt.
Dat zit zo ingebouwd in de forumsoftware.
Er wordt hier geen onderscheid gemaakt tussen iemand die veel weet en iemand die minder kennis heeft .Denk dat het wel meevalt met het verblinden door de sterren.
We hebben in ons motto ook staan PCN is een newbie vriendelijk forum en dat willen we graag zo houden  :)
Titel: Re:Status
Bericht door: Han op 30 april 2004, 21:20:18
Het gros van de fora heeft zo'n berichten-tel-systeem ingebouwd. Ik snap de drukte erom niet zo. Het sterretjesgebeuren is al zo vaak ter sprake geweest dat ik er zo onderhand een beetje moe van wordt. We zetten dat niet uit. Nu niet en in de toekomst ook niet.

Laten we verder vooropstellen dat de forumberichten die hier gepost worden, allemaal gelezen worden door de teamleden. Je kunt er dus vanuitgaan dat we niet toestaan dat er in een bericht adviezen gegeven worden die schade berokkenen aan de PC van een lid. Dergelijke berichten zijn in het verleden al voorgekomen en geedit en zullen worden blijven geedit.

Titel: Re:Status
Bericht door: frank op 30 april 2004, 22:35:09
Ja iedereen heeft daar zo zijn eigen mening over, jij de jouwe ik zo de mijne.  :)

Titel: Re:Status
Bericht door: Han op 30 april 2004, 22:47:24
Yep en aangezien wij de rekening voor de serverruimte enz dokken ....  ;)

Topic closed