yahoo-sites en @home

Gestart door marianne53, 29 december 2007, 12:27:48

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

marianne53

zijn er hier ook meer leden die bij diverse yahoogroups zijn en internet via de kabel hebben van @home?

het is de laatste paar maanden een zooitje, mails komen helemaal niet aan of met hele grote vertraging, ik heb al gebeld en op hun advies het spamfilter lager gezet, dus naast de paar spam mailtjes krijg ik nu weer tig viagra en andere rotzooi binnen

ik hoop dat iemand hier ook ervaring mee heeft en dit met me wil delen?

vele groetjes,
Marianne.

Helen

Ik zat bij een Yahoogroup en dat een paar jaar lang. Mijn ervaring is, dat het met enige regelmaat voorkomt, dat het daar een zooitje is. Overigens heb ik geen Home.
NON BLATERARE, SED POLIRE!

Han

Het probleem hier is dat yahoo-mailadressen nou eenmaal erg veel gebruikt worden voor spamdoeleinden en dat zal denk ik nooit meer veranderen. Ik zou als ik jou was het spamfilter niet lager zetten want dan kom je echt om in de troep die binnenkomt via de email. Komt jou spammail van @home niet in een spambox terecht? Bij mijn provider xs4all is dat wel zo, en daar kan ik ook mailadressen intikken die door xs4all wel als spam worden gezien maar dat voor mij niet zijn. De zogenaamde uitzonderingen. Met de uitzonderingen ingegeven werkt dat goed.

Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Helen

Wat je ook kunt doen, is je instellingen veranderen bij Yahoogroups (op no mail zetten) en je mailtjes via het web lezen. Enige nadeel is, dat je dan geen plaatjes en foto's kunt zien.
NON BLATERARE, SED POLIRE!

Han

Een vraag droppen en niet meer terugkomen is zoiets raars. Ik vraag me altijd af of deze mensen dat in het echt ook zo doen. Ze vergeten dat andere mensen er tijd in stoppen die totaal verspild blijkt  :huh

Het is inmiddels 23 januari 2008. Ik neem aan dat het probleem waarvoor dit topic geopend werd allang opgelost is, anders was de topicstarter er wel op teruggekomen. Dit topic gaat dicht. De topicstarter kan het topic zo nodig laten heropenen middels een PM aan een van de teamleden.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!