Minidump?

Gestart door jeanette1970, 03 juli 2006, 20:05:53

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

jeanette1970

Weer een andere pc met een probleem. Sinds 1 dag geeft de pc bij het opstarten van internet heel vluchtig een minidump aan, meer kan ik niet lezen want het schermpje is in no time weer verdwenen. Als de pc opnieuw opgestart word komt er een klein schermpje te staan: failed to load modules. Heeft dat met het geheugen te maken of???

Han

Nee, dat heeft er mee te maken dat je PC bij het opstarten een fout heeft gevonden en de gegevens daarover in een logfile heeft gezet, de zogenaamde "minidump".

Check eens in je logfiles waar de fouten zitten. Hoe dat checken van je logboeken staat, staat in dit topic beschreven.Staan die logfiles boordevol, gooi ze dan eerst leeg en start daarna je PC nog een keer vers op. Je hebt dan precies het probleem in je logs staan waar het om gaat.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

jeanette1970

Ik krijg een gebeurtenis id 4201, maar ja alles in het engels  :uhmm

Han

In welk van de logboeken en wat is de exacte omschrijving wat bij dat ID hoort?

Voer die omschrijving in in google en zeg daar dat je alleen sites in het NL wilt zien.




Edit Han:Het is inmiddels 9 augustus 2006. Ik neem aan dat het probleem waarvoor dit topic geopend werd allang opgelost is, anders was de topicstarter er wel op teruggekomen. Dit topic gaat dicht. De topicstarter kan het topic zo nodig laten heropenen middels een PM aan een van de teamleden.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!