Kan gastenboek niet meer zien

Gestart door minoes, 15 september 2005, 16:24:18

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

minoes

Op mijn laptop kan ik zonder probleem naar mijn website kijken maar als ik op de pagina van het gastenboek kom dan zie ik geen berichten.  Wel het rastertje waar je een bericht in kan typen maar geen tekst.  Als ik dan naar mijn account ga kijken dan kan ik alles netjes bekijken, dus het gastenboek is er nog.  Gisteravond heb ik toch eens gekeken op de vaste pc en daar zijn er geen problemen, als je op de bladzijde van het gastenboek gaat zie je gewoon alles.
Het zal misschien aan een instelling liggen die ik nog moet wijzigen op mijn laptop ?  Ik weet het echt niet.  Weet er iemand raad met dit probleem aub ?

Han

Zolang we geen url hebben van waar je gastenboek staat kunnen we ook niet kijken waarmee die gemaakt is.
Graag meer info dus.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Han

Gevonden, deze is het toch? :  http://www.freewebs.com/chantalskatten/guestbook.htm
Dat is een java applicatie. Heb je java virtual machine geinstalleerd?
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

minoes

Ja, ik had een tip gekregen dat ik hem hier kon vinden.  Ik heb hem gedownload en in mijn internetopties kan ik het nu zien.  Er staan drie zinnen bij de microsoft vm en bij het eerste staat een groen vinkje, bij de andere twee niks.  Ik heb dus de pc terug opgestart zoals het moest, en nog eens gekeken naar het gastenboek maar op de laptop kan ik hem nog steeds niet zien.

Han

Zo staat dat bij mij ook en ik kan je gastenboek prima zien.
- Heb je de flashplayer en shockwaveplayer van macromedia al geinstalleerd?
- Vergelijk als alles geinstalleerd is de instellingen van IE van beide PC's eens met elkaar.
- Leeg tempotary internet files en zo eens op de laptop
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Black Panther

Gebruik je misschien op je Laptop een andere explorer?? (firefox of zo)
if you watch the movie Titanic backwards, it's about a magical boat that saves people.

minoes

Nee, ik werk gewoon met Google.  Nu, ik heb de internetopties van de vaste pc eens vergeleken met mijn laptop.  Er is één verschil.  Op mijn laptop staat er een vinkje bij  "waarschuwen als wordt overgeschakeld tussen beveiligde en onbeveiligde modus" en bij de vaste pc staat er geen vinkje naast deze zin.

Wat ik ook heb als ik op de laptop naar mijn website ga dat is een klein geel driehoekje met een uitroepingsteken in de linkerhoek, onderaan.  Daar verschijnt dan de tekst naast : gereed maar met fouten op de pagina.  Vreemd, ik kan alle pagina's en foto's bekijken en geen tekst in het gastenboek ?  Nou, als ik mijn gastenboek wil lezen dan zalik moeten gaan kijken bij mijn account... daar kan ik alles wel zien natuurlijk.  Aan de andere kant vind ik het wel belangrijk dat mijn laptop goed beveiligd is op internet want de vaste pc dat is een zeef.  Het is nu al meer dan een jaar dat er na 20 u gewoon een hele lading pornomateriaal op het scherm verschijnt, popups dus, gewoon terwijl je bezig bent met iets anders of als je overschakelt van het ene programma naar het andere, en dat heb ik totnutoe gelukkig niet op mijn laptop en dat wil ik ook zo houden. Dat is nu natuurlijk iets helemaal anders...

De flashplayer en shockwaveplayer heb ik nog niet op mijn laptop gezet. Zou dat het verschil kunnen maken ?

Han

Ja dat kan het verschil zijn, daarom vroeg ik dat al eerder.
Heb je nou je cache en zo al geleegd?

Spyware krijg je overigens niet zomaar. Je moet iets geinstalleerd hebben wat spyware bevat of een site bezoeken waar het opstaat. Je kan zelfs een dichtgespijkerde PC volkrijgen met spyware. Let op waar je op klikt en let heel goed op bij de installatie van software.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

minoes

Ik heb nu die twee programma's gedownload, cache is geleegd en nog steeds geen gastenboek te zien.  Nou, ik zal het eens vragen aan de persoon die de draadloze internet is komen installeren want het is ook hij die mijn laptop helemaal klaar gemaakt heeft voor gebruik, ook wat betreft de internetopties.  In elk geval vriendelijk bedankt voor de medewerking hoor. 

Edit Bugs: Het is inmiddels 13 november 2005.
Ik neem aan dat het probleem waarvoor dit topic geopend werd is opgelost.
Dit topic gaat dicht. Op verzoek van de topicstarter kan het door een teamlid weer geopend worden.


Citaat van: minoes op 14 december 2005, 09:05:42
mijn gastenboek probleem is opgelost.  Jammer genoeg kan ik er niet veel uitleg over geven.  Ik had mijn laptop meegedaan naar mijn werk en de dienst informatica heeft zich over het probleem gebogen... en ze vonden het niet... dus hebben ze dan gezocht op een site van Acer en toen bleek dat mijn probleem (dus het onzichtbaar blijven van een gastenboek?) een veel voorkomend probleem is bij acer.  De probleemoplosser hebben ze dan ook daar gevonden.  Ze hebben iets extra moeten installeren op mijn laptop en nu doet het gastenboek het weer.  Maar... veel meer uitleg hebben ze niet willen geven... ze zeiden dat het héél technisch was en dat ik het toch niet ging begrijpen... maar ik weet dat ze hun geheimen niet graag prijsgeven... en voor mij telt in feite maar één ding en dat is dat hij weer gaat hé !!