Gecomprimeerde e-mails terughalen outlook express

Gestart door frank, 18 januari 2006, 23:51:14

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

frank

Nog even op de valreep :)

Gebruik al lange tijd outlook express 6, maar hij begon net ineens bepaalde mappen te comprimeren waardoor alle e-mails uit bepaalde mappen verdwenen waren?

kan ik op een of andere manier deze nog terugvinden? of terughalen, vindt het erg vervelend dat outlook zonder mij te waarschuwen ineens mijn e-mails doet comprimeren en laat verdwijnen?

Deze mails staan uiteraard niet in de prullenbak, of zijn ook niet verplaatst naar andere mappen.


mvg

frank

[url="http://kabonfootprint.com/"]http://kabonfootprint.com/[/url] & [url="http://toppedia.com/stop-dreaming-start-action/"]http://toppedia.com/stop-dreaming-start-action/[/url]

Han

Comprimeren van de mappen betekent nog niet dat er items weggegooid worden, toch?
Of mis je mail uit de mappen "Verzonden Items" / "verwijderde Items"?

Bij mijn Outlook Express 6 krijg ik af en toe een venstertje wat komt met de vraag of ik wil comprimeren of niet. Als ik nee klik dan is de kous daarmee af. Het moet dus ergens bij de opties een instelling zijn of je dat automatisch wilt laten doen of niet. Ik heb gezocht maar kan de setting niet vinden.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

frank

Bepaalde zelf aangemaakte mappen in mijn OE bleken na comprimeren leeg te zijn, enkele recover tools op los gelaten maa rzonder resultaat? ze zijn dan denk ik ook niet weg alleen maar gecompimeerd en verplaatst, maar waarheen?

ik had gelukkig nog een oude backup liggen van een paar weken terug die ik terug heb geplaatst, dus topic mag van mij op oke :)

p.s brugge was heerlijk :)
[url="http://kabonfootprint.com/"]http://kabonfootprint.com/[/url] & [url="http://toppedia.com/stop-dreaming-start-action/"]http://toppedia.com/stop-dreaming-start-action/[/url]