traag printen van een canon i965

Gestart door elce, 14 januari 2006, 18:00:44

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

elce

Heb een canon i965 aan pc . Probleem is dat die zeeeeer traag afdrukt (is ooit anders geweest) Bv een excel worksheet van ong 80 Kb en dan 2 kopies laten drukken gaat als volgt: eerste afdruk start na ong 1/2 min en dan word die lijntje na lijntje (met de nodige wachttijd) afgedrukt. De 2de kopie echter moet ik ongeveer 2 min wachten vooraleer deze begint af te drukken.
Printer is ondertussen al eens verwijdert van de pc en daarna opnieuw geinstalleerd ( op andere usb poort) en met nieuwste drivers van Canon.
Het probleem doet zich ook voor bij afdrukken uit Word of andere progs.
Printer staat niet gedeeld. Er zit 1 Giga ram ddr 333 in de pc dus daar za het ook niet aan liggen
Wat kan hier de oorzaak van zijn ???

Han

Het enige wat de canon.nl site hierover vermeld is dat de printer genoeg resources moet hebben. Het hebben van 1Gb DDR RAM wil nog niet zeggen dat dat zo is. De resources kunnen wel gebruikt worden door een programma wat resources vreet (Bijvoorbeeld Microsoft Access) of de resources kunnen worden geconsumeerd door spyware.

Kijk dus eerst eens of de printer sneller print als je alle overige programma's hebt afgesloten. Is dat niet zo, check de PC dan op de aanwezigheid van spyware. Lukt het dan nog niet, bel dan de helpdesk van Canon


Edit Bugs: Het is inmiddels 25 februari 2006.
Ik neem aan dat het probleem waarvoor dit topic geopend werd is opgelost.
Dit topic gaat dicht. Op verzoek van de topicstarter kan het door een teamlid weer geopend worden.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!