Incredimail

Gestart door jeanette1970, 19 september 2005, 07:48:43

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

jeanette1970

Hoi, ff vraagje voor een vriendin van me: ze gebruikt incredimail, en zo inneens kan ze, als ze bericht krijgt dat er nieuwe mail is deze niet meer bekijken...als ze het programma opent, lijkt hij eerst gewoon de inbox te laten zien en dan komt er een nieuw scherm ( de andere sluit) met daarin een bericht van incredimail dat ze illegaal de pro versie zou gebruiken, maar dat is niet zo. Ook na verwijderen van het programma via configuratiescherm en opnieuw downloaden en installeren doet hij hetzelfde. Ik heb toen zelf thuis incredimail gedownload om te kijken of er mss een probleem bij incredi zelf zat, maar nee, hier werkt ie perfect. Moet er mss meer verwijderd worden of...???Wil haar wel helpen maar weet ff niet hoe....

Han

Als ze een melding krijgt dat ze het programma illegaal gebruikt terwijl dat niet zo is, dan moet ze gewoon even contact opnemen met incredimail. Waarschijnlijk krijgt ze dan een ander serienummer/gebruikers-ID.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

jeanette1970

Dat heeft ze al gedaan een paar weken geleden maar krijgt geen reactie terug, en ze gebruikt de gewone free version, die je zo kunt downloaden.

Han

Dan houd het op. Licentiekwesties kunnen wij niet oplossen daar moet je "de tent" zelf voor hebben.
Er zal misschien iets in het register staan van een oude installatie.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!