Nieuwe smartphones Han en Bugs - Samsung Galaxy Note II

Gestart door Bugs, 24 februari 2013, 11:11:45

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Bugs

Het kon weer, een nieuwe telefoon uitkiezen. Han eigenlijk nog niet, maar dat kon via een omweggetje toch wel. Dit is 'm geworden: De Samsung Galaxy Note II. Een supergroot ding, het lijkt wel een minitablet. Maar met onze ogen, die toch wat minder worden, heeft het een fijn groot scherm. De trend is de laatste tijd toch dat de schermen steeds groter worden, dus dan maar gelijk de grootste die er op dit moment is.
Groetjes van Bugs

Han

Onofficieel noemen ze hem een phablet. Kruising tussen een phone en een tablet.
Ik vind het wel een goeie naam. We hebben er een 64 gb geheugenkaartje in zitten.
Wauw wat een ruimte.  :goed
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

john

Is wel een joekel Han. Maar als ik even de specs bekijk, geen verkeerde keuze. Weet niet wat je hiervoor had, maar dat zal ongetwijfeld een kleiner formaat zijn geweest. In ieder geval heel veel plezier en gebruik gemak met de nieuwe aanwinst.

Han

We hadden hiervoor de HTC Desire HD. De nieuwe is een stuk groter maar ook goed leesbaar zonder bril.
Tja mijn ogen zijn niet meer wat ze geweest zijn.  ;)
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

john

Als het echt van die piep kleine mini lettertjes zijn, kan ik het ook niet meer lezen en doe ik trouwens geen verdere moeite want doet pijn aan de ogen. Op sommige verpakkingen van bepaalde producten staat de gebruiksaanwijzing o.i.d. ook zo piepklein, nou, geen beginnen meer aan. Dan maar het vergrootglas erbij (ha, ha).  Maar zoals je opmerkt, daar hoef je met een Samsung Galaxy Note II niet bang voor te zijn. Grapje: ik eet veel winterpeen, immers nog nooit een konijn met een bril op gezien. Maar die is al heel erg oud (weet niet wie er ouder is dat konijn of ik), dus kende je hem al natuurlijk.

Han

Lol ja die van het konijn en de wortel kende ik.  ;D

Ik ben er heel erg blij mee. Hij is lekker snel ook. Enige wat ik vervelend vind is dat je programma's niet meer van het telefoongeheugen naar de SDHC-kaart kunt verplaatsen zodat ze werken vanaf de SDHC-kaart. Dat kon met de oude HTC Desire HD wel. Rerearch leerde me dat dat komt door de android versie Jellybean. Misschien komt het wel weer  terug.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!