RAM van sommige COMPAQ/HP laptops is defect

Gestart door Han, 27 juni 2004, 03:46:01

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Han

Bron : HP.nl

Geheugenmodule Vervangingsproject - juni 2004

Dit project van HP pakt een probleem aan bij bepaalde standaard geheugenmodules. Wij zijn van mening dat dit probleem zich niet beperkt tot HP of HP notebooks.
Notebooks die thans worden verzonden bevatten geen aangetaste geheugenmodules.
Het Geheugenmodulevervangingsprogramma getuigt van HP's unieke vermogen om complexe problemen op te sporen en te identificeren, en wereldwijd op maat gemaakte vervangingsprogramma's uit te voeren.
Normale aanhoudende notebook tests hebben een gebrek aan het licht gebracht in het ontwerp van bepaalde door derden geleverde standaard geheugenmodules. Deze modules werden samen met bepaalde HP en Compaq notebooks en geheugenaccessoires voor deze notebooks verscheept. Onder bepaalde voorwaarden kunnen deze geheugenmodules intermitterende lockups of corrupte geheugengegevens veroorzaken, of kan er een blauw scherm verschijnen.

De mogelijke betrokken geheugenmodules werden van maart 2002 tot juli 2003 wereldwijd gedistribueerd met enkele van de hierna vermelde notebooks of met bepaalde geheugenaccessoires voor deze notebooks, of verder nog als reserve-onderdelen voor deze notebooks:

Opmerking: de notebooks zelf zijn niet getroffen. Het gaat enkel om de geheugenmodules.

- Compaq Evo Notebook N610c
- Compaq Evo Notebook N610v
- Compaq Evo Notebook N620c
- Compaq Evo Notebook N800c
- Compaq Evo Notebook N800v
- Compaq Evo Notebook N800w
- Compaq Evo Notebook N1000c
- Compaq Evo Notebook N1000v
- Compaq Presario 1500
- Compaq Presario 2800
- Compaq Presario x1000
- Compaq Presario x1200
- HP Compaq Business Notebook nx7000
- HP Pavilion zt3000

Om onze klanten te beschermen heeft HP besloten om tot een wereldwijd vrijwillig vervangingsprogramma over te gaan voor klanten die de betrokken geheugenmodules hebben, nl. 128, 256, en 512 megabyte geheugenmodules.

Onze klanten zullen een gratis nieuwe geheugenmodule ontvangen voor elke betrokken geheugenmodule. Dit programma voorziet onze klanten van een eenvoudige en flexibele oplossing voor de notebooks met deze geheugenmodules. Bestellingen onder dit programma moeten geplaatst worden vanaf 25 juni 2004 t.e.m. 31 december 2004.

Dit programma maakt deel uit van ons engagement om de meest hoogstaande service te leveren aan onze notebook-klanten. Wij brengen onze klanten pro-actief op de hoogte van dit probleem en zijn bereid om alle betrokken geheugenmodules te vervangen.

Opsporen en bestellen

HP heeft gebruiksvriendelijke hulpprogramma's ontwikkeld waarmee u de betrokken geheugenmodules die deel uitmaken van het Geheugenmodule Vervangingsprogramma kunt opsporen, bestellen en vervangen.

Informatie m.b.t. downloaden en gebruik van het hulpprogramma voor individuele klanten die geen deel uitmaken van een netwerk vindt u onder Individuele Gebruiker.

Individuele klanten die deel uitmaken van een netwerk dienen contact op te nemen met hun netwerkbeheerder om te vernemen hoe zij best te werk kunnen gaan.
Indien u een netwerkbeheerder bent, kunt u de nodige informatie m.b.t. downloaden en gebruik van het hulpprogramma oproepen door Netwerkbeheerder te selecteren.


Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!