Win7 problemen uitgebreid gemeld op info-sites en fora

Gestart door Han, 27 oktober 2009, 11:46:40

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Han

bron: www.techworld.nl

Pc's verlamd door upgrade naar Windows 7
Auteur: Sander van der Meijs

Een aantal gebruikers dat heeft geprobeerd om te upgraden van Vista naar Windows 7 is in een eindeloze loop terechtgekomen van reboots.

Vrijdag begonnen de berichten binnen te komen van gebruikers die de laatste stap van de upgrade zagen mislukken. De machine herstartte en vertelde vervolgens dat de upgrade niet was gelukt en dat de Vista files weer zouden worden hersteld. Alleen lukt dat laatste blijkbaar niet, waardoor het systeem blijft herstarten.

De frustratie spat van de pagina. Het enige wat er voor deze mensen op zit is Windows 7 helemaal opnieuw te installeren. De oorzaak is nog niet bekend. Het lijken geïsoleerde voorvallen en misschien heeft het iets te maken met downloads van Digital River. Maar een van de mensen heeft gelinkt naar een pagina uit juli waar precies zo’n probleem wordt besproken.

Het probleem was in ieder geval al bekend voor de release van Windows 7. Al op 14 oktober is het probleem aangekaart door RedDragon71. De oplossing die vervolgens door iemand van Microsoft support werd aangedragen werkte niet naar behoren.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!