Registreren om lid van PCN te worden, hoe gaat dat?

Gestart door Han, 01 oktober 2002, 21:39:03

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Han

Je hoeft niet ingelogd te zijn om berichten te kunnen lezen op het PC-Navigator forum.
Maar...... wil je óók berichten plaatsen, dan zal je een account aan moeten maken en in moeten loggen op het forum.

1) klik linksboven op het forum op de knop

2) Vul de gebruikersnaam in die jij wilt gaan gebruiken (zonder spaties!!)
Gebruik voor registratie een normaal gangbare inlognaam. MSN namen (namen met allemaal punten, haakjes, getallen en streepjes,  hoofd en kleine letters door elkaar), geboortedata, mailadressen, namen gelijkend op moderator en administrator, nummers en namen zoals "help!!" worden niet als normaal gangbaar gezien. Aangemaakte accounts met dit soort namen worden zonder verdere berichtgeving direct gewist.

3) Vul je mailadres in (laat 't vinkje staan bij "E-Mail verbergen?" als je niet wilt, dat iedereen je mailadres ziet)

4) Vul het wachtwoord in wat je wilt gaan gebruiken.

5) Lees de forumafspraken, en klik in het keuzerondje achter "Ik ga akkoord".
    Ga je niet accoord met onze forumafspraken dan blijft de "registreren-knop" grijs en is registreren onmogelijk.

6) Klik dan op de knop "registreren".


Er wordt dan een activerings-email verstuurd naar het mailadres dat je opgegeven hebt. Dit mag geen tijdelijk mailadres zijn. Klik op de link in de activerings-email en in het venster wat je dan te zien krijgt kun je vervolgens inloggen met de door jouw gekozen inlognaam en wachtwoord.
Je wachtwoord kun je desgewenst nog aanpassen in je profiel. Je inlognaam blijft onveranderd.
Nieuw aangemaakte accounts dienen binnen 24 uur na aanmaak geactiveerd te worden. Is dit niet het geval, dan wordt het ongeactiveerde account zonder verdere kennisgeving verwijderd.

PCN Team behoud zich het recht om abnormale inlognamen te weigeren en accounts met dergelijke namen te verwijderen. Mocht dit het geval zijn, dan krijg je hierover een email met het verzoek om een gangbare inlognaam te kiezen.

Hotmail-accounts geven vaak problemen bij notificatie e.d. dus die mailadressen kun je beter niet gebruiken. Gebruik je toch een hotmail adres voor activatie, dan is de link om te activeren in de activatiemail niet aanklikbaar. Dat is niet iets waar wij veel aan kunnen doen omdat dat komt door een instelling in hotmail zelf. Wil je de activatielink gebruiken, kopieer en plak 'm dan in de adresbalk van je browser en druk op de enter toets. Daarna zal de activatie gewoon werken.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Han

Sinds de laatste forumupdate is er bij het registreren een extra stap bijgekomen.
Je moet een aantal letters intikken die je op een plaatje ziet. Deze optie is ingebouwd om het automatisch aanmaken van nep-accounts via een web-robot te voorkomen.

Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Han

We hebben tijdelijk nog een maatregel ingevoerd bij de registratie. Je moet ook een simpele in het nederlands gestelde vraag beantwoorden. We hebben op het moment namelijk regelmatig last van spammers uit china en het oostblok.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!