Besturingssystemen > Windows 10

De ondersteuning voor uw Windows 10 versie gaat stoppen

<< < (9/9)

Han:
Ik kan je geen advies geven over het flashen van een Bios, John. Ik ken de procedure niet en er kleven teveel risico's aan in mijn ogen.
Je zal dat bij een Asus kenner neer moeten leggen.

john:
Ik zag de bui al een beetje hangen, in positieve zin dan wel te verstaan, dat het updaten en meer van BIOS buiten het bestek van forum ondersteuning valt.
Ik ben er nog steeds niet uit ondanks een nieuwe chat met ASUS. Links en meer die ze me sturen, hebben tot dusver niet bijgedragen dit alles op te lossen. Zal niks anders opzitten als het te laten doen. Han, hoe dan ook, bedankt voor alle tijd en moeite die je erin hebt gestoken mij proberen te helpen.

john:
Ik zie dat het topic nog niet op slot is gegaan, geeft me dus mooi de gelegenheid te melden dat het uiteindelijk allemaal is gelukt. BIOS heeft laatste versie en zo waar kreeg ik vandaag de update voor Windows 10 aangeboden. Was er de halve avond zoet mee, tijdrovend gedoe, maar goed, tot dusver kan ik zeggen dat het is voltooid en zo te zien draait alles zoals voorheen al blijft het afwachten natuurlijk, je weet maar nooit met Microsoft.

Han:
Top  :goed

Dan sluit ik het topic nu maar echt af.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie