Besturingssystemen > Windows 10

Hidden Remote Desktop Protocol

<< < (2/3) > >>

Han:
Ik heb abbs om nieuwe inks gevraagd en gevraagd of hij even tijd had voor je log

Zorg er intussen toch voor alle zekerheid maar voor dat je belangrijke persoonlijke data van die PC gebackupped hebt.  ;)

Han:
Ik lees in het andere topic "scannen met abbs" dat er na het scannen niks raars gevonden is en dat je internetsnelheid ook weer goed is.
Vergeet niet alsnog backups te maken van je belangrijke data. Als je geen vragen meer hebt hierover, kan ik dit topic dan sluiten?

john:
Back uppen is en blijft belangrijk; duidelijk. Wat ik nog wilde vragen en voor zover het volgens jou nog van enig nut of belang kan zijn.
Ik kan de inhoud van de email (incl. account) afkomstig van die "grappenmakker" hier publiceren. Daarmee kan wellicht worden voorkomen dat onnodig tijd en energie wordt gestoken in een hoax zoals nu bij mij uiteindelijk blijkt het geval te zijn.
Ik hoor het wel.

Han:
Nee hoor de inhoud van die mail hier neerzetten, gaan we niet doen. Dat trekt bezoekers die zoeken naar de inhoud van die hoax rommel.
Er zijn zo ontzettend veel hoaxes. Heeft geen zin om dat hier neer te zetten. Meestal is het overduidelijk een hoax en soms ook niet.
Extra controle van je PC is dan nooit overbodig. Recente backups hebben, is een must. Dat was altijd al het geval maar de laatste jaren ECHT onmisbaar.
Je PC is zijn traagheid ook kwijtgeraakt door de hulp van abbs en je weet nu dat alles oké is. dat is ook wat waard. :)

Eigenlijk is de strekking bij alle hoaxes, spoofing, spam etc. hetzelfde:
Ze beweren stellig iets, Je MOET iets doen of kopen, Je data loopt gevaar of je MOET iemand dringend helpen.

Meer info:
- https://www.gdata.nl/guidebook/wat-is-eigenlijk-een-hoax
- http://www.hoax-wijzer.be/
- https://www.facebook.com/dehoaxwijzer/  (De meest recente hoaxes)

john:
Nadat ik mijn vorige bericht had verzonden en ik er nog eens goed over nadacht, kwam ik ook tot de conclusie dat, zoals je terecht opmerkt, het enkel bepaalde soort van bezoekers zal aantrekken, wat eigenlijk dan het paard achter de wagen spannen is.
Had dus nog even iets langer moeten nadenken
Ik ga die links op mijn gemak doornemen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie