Wat post je in dit forumonderdeel?

Gestart door Han, 11 juni 2002, 19:31:22

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Han

* Wanneer een virus iets veroorzaakt dat niet vermeld wordt op de reguliere anti-virus sites.
* Voor hulp bij het verwijderen van een virus of trojan of als je een vraag hebt over een virus
   of trojan.
* Een vraag over een anti-virusprogramma of trojanscanner

Geef het topic de naam van het virus of de trojan waarover je vraag gaat. Dan kan iedereen in de lijst in één oogopslag zien of er al info over een bepaald virus of bepaalde trojan in de lijst staat.

Als elk virus (hoe laag/hoog de bedreiging ook is) hier gepost gaat worden, dan krijg je alleen maar een onoverzichtelijke waslijst van meldingen en omschrijvingen van virussen die ook te vinden is op de internet-pagina's van de fabrikanten van anti-virus software. Dat is dus niet de bedoeling  

Je kan je ook aanmelden voor een virusmeldingen-mailinglist. Je krijgt dan per e-mail bericht als er iets aan de hand is in "virusland". Hier zijn 2 internetadressen gegeven, waar je je aan kan melden voor zo'n virusmeldingen-mailinglist :
- VirusAlert / Nederlandstalig
- Tim O'Leary Anti Virus Site / Engelstalig
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Han

Even een "opfrissertje"  ;)

Willen jullie alsjeblieft geen info-topics posten over virussen. Aan een hele lange lijst topics met virus-info in dit forumonderdeel heeft immers niemand wat omdat deze info ook op de site van een virussoftware fabrikant terug te vinden is.

Omdat dit helaas toch steeds weer gebeurd, zijn we genoodzaakt om dit soort topics te verwijderen.
Ik hoop dat jullie onze stelling hierin kunnen begrijpen. Het is eigenlijk alleen de bedoeling om een topic te openen als je een probleem hebt met het verwijderen van een virus /trojan etc.  of een probleem hebt met software waarmee dit soort narigheid tegen te houden of te verwijderen is.

Wil je graag direct info bij de uitbraak van recente virussen dan kan je je aanmelden voor een waarschuwingsmail bij gratis diensten die deze dienst verlenen :
- Virusalert
- waarschuwingsdienst.nl


Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!