PCN-Plaatjespagina en plaatjes plaatsen op het forum

Gestart door Han, 11 juni 2002, 16:19:59

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Han

Vroeger was het mogelijk om plaatjes te uploaden via een aantal upload-sites. Die plaatjes kon je dan gebruiken op de diverse fora. De ene na de andere uploadsite stopte de service, waardoor er veel fora kwamen te zitten met gebroken links omdat de gebruikte plaatjes niet meer bestonden.

Zo'n beetje de grootste uploadsite site in NL was Endoria. Helaas zijn zij er nu ook mee opgehouden. Dit hield ook voor PCN in, dat we afspraken moesten maken over de plaatjes die hier in de berichten gepost worden.

Omdat het zonder plaatjes toch een kale boel wordt, hebben we een PCN-Plaatjespagina gemaakt die regelmatig uitgebreid wordt. Daarvandaan mag je direct linken, mits je dat plaatje op het PCN-forum gebruikt. Bij linken op een andere site dan PCN verschijnt er een foutmelding.
Vind je een van de plaatjes leuk en wil je die elders gebruiken, sla hem dan op op je harddisk en doe er dan mee wat jij wilt.
De PCN-plaatjes vind je door bovenin op deze site in de blauwe menubalk op "PCN-Plaatjes" te klikken.

 

Deze pagina opent in een nieuw venster in je browser.    
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Han

Mangeltje heeft de afgelopen 2 jaar haar homepagruimte beschikbaar gesteld voor de PCN-plaatjespagina. Daarvoor zijn wij haar nog steeds dankbaar! Na haar overlijden moest er veel gebeuren. We hebben de plaatjespagina nu op de PCN-Server staan.

De links op PCN zijn nu aangepast. Willen jullie hetzelfde doen met eventuele favorieten/bookmarks die jullie hebben.
URL is nu : http://plaatjes.pcnavigator.nl/

Het overzetten van de plaatjespagina zal her en der op het forum plaatjes geven die niet geladen worden. Dit komt voor zover wij weten alleen voor in het Kwebbelhuus.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!