Overige categorieŽn > Website

website maken - zoek website software

(1/1)

Wally007:
Ik ga er ook maar eens aan geloven, een eigen website maken. Natuurlijk heeft ieder albijna een eigen website en het is niks nieuws meer.  ;) Het thema heb ik ook al, nu mis ik alleen nog de juiste software. Ik heb al veel op het internet bekeken, maar het is niet gemakkelijk om een goede selectie uit al deze aanbieders te vinden. Mijn criteria zijn: een lage moeilijkheidsgraad en software dat niet duurder is dan Ä 150,-. Graag hulpvolle feedback op dit thema!

Han:
Tjee Wally ik heb werkelijk geen idee wat er op dit moment te koop is. Het ligt er ook een beetje aan wat voor website je wilt maken en wat jouw kennis op dit moment is. Qua moeilijkheidsgraad kun je het zo moeilijk maken als je zelf wilt. Gewoon simpele html of flash met alle toeters en bellen en dan alles wat daar tussenin zit

Lees in ieder geval dit oude topic even door. Daar staan wat tips voor programma's die nog steeds ok zijn en ook wat links.

Toen ik er net mee begon heb ik veel lol beleefd aan het proggie "1st Page". Dat heeft een een WYSIWYG gedeelte. (Die letters staan voor What You See Is What You Get) Je ziet dan tijdens het maken al hoe het er op het web uit gaat zien. Je kan dat proggie in verschillende moeilijkheidsgraden gebruiken en ook in HTML bewerken als je dat wil. Echt een leerprogramma. En........, het kost helemaal nada.

Benn:
Bericht verwijderd door Han (PCN team).

Kom op zeg. We zijn niet helemaal achterlijk hier. 
Vraag en antwoord komen van hetzelfde hostadres.  ::)
Fijn met een commerciele website met actiecode en al erin.

Reclame maak je maar op een andere manier dan via spam
Accounts van beiden zijn verwijderd.  :zwaaien

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie