syst.-ID

Gestart door puddingbroodje, 20 september 2008, 16:12:35

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

puddingbroodje

hallo,

ik heb een xp   ,  nu moet ik mijn syst.-ID weten voor iets , maar hoe kom ik daar achter  ??????????? 

kan iemand mij hiermee helpen . :)

gr,

patrick

Han

Tja een PC heeft van zichzelf uit geen system-ID. Er zijn wel bepaalde programma's die je PC een system-ID geven. Dat heeft dan te maken met het registreren van zo'n programma. Het door het programma toegekende system-ID is dan gekoppeld aan het unieke serienummer. Je vind het system-ID in het registratiegedeelte van dat bepaalde programma.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

puddingbroodje

Dus als ik het goed begrijp kan ik wel een syst-id krijgen met een bepaald programma ,welke is dat dan .
dan krijg ik een syst-id toegewezen , kan ik dit dan ook weer voor iets anders gebruiken ????? het is namelijk zo ,.... ik wil iets instaleren ,maar de keygen vraagt dan ook om een syst-id  vandaar.

Han

Nee, je begrijpt het niet goed. Het programma wat vereist dat je een system-ID invult dat programma kent ook een system ID toe aan je PC. Dat system id is alleen voor dat specifieke programma en alleen daarvoor te gebruiken. Als je het programma legaal aanschaft dan zal je zo'n ID ook gewoon krijgen. Misschien kan de maker van die keygen je helpen.

Dit topic gaat op slot. Vragen over het gebruik van keygenerators zijn niet toegestaan. Dat staat in punt 1 van onze forumafspraken.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!