Outlook Express wordt "Windows Mail"

Gestart door Han, 15 maart 2006, 00:21:10

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Han

Microsoft vervangt Outlook Express door nieuwe e-mail client 
Bron : www.security.nl
   
Internet Explorer is niet de enige applicatie die voor Windows Vista wordt aangepast. Microsoft werkt ook aan een nieuwe e-mail client voor de desktop, die in Windows Live geintegreerd wordt en uiteindelijk Outlook Express moet vervangen. Wanneer Windows Live Mail Desktop verschijnt is nog niet bekend.

Net als Internet Explorer stagneerde ook de ontwikkeling van Outlook Express na het verschijnen van Windows XP, maar voor Windows Vista werkt het OE ontwikkelteam aan een nieuwe versie genaamd Windows Mail. Dit werkt wordt nu voortgezet, aangezien de nieuwe e-mail client een losstaande applicatie wordt.

Windows Mail in Vista is voorzien van een geintegreerd spam- en phishingfilter, RSS ondersteuning en nog veel meer opties. Windows Mail in Vista zal niet worden vervangen voordat het nieuwe besturingssysteem in de winkels ligt, wat mogelijk aangeeft dat de Live Mail Desktop als gratis download wordt aangeboden. Volgens het Live Mail Desktop Team zal er binnenkort een beta versie verschijnen. (Betanews)
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Han

Ik vind het wel wat dat het een apart programma wordt. Als er dan wat mis is dan
kan je het tenminste verwijderen en opnieuw installeren zonder dat je Internet Explorer
daardoor van slag kan raken.  :goed
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!