PC-Navigator Forum

Forum informatie => Opmerkingen en vragen over het gebruik van het forum => Topic gestart door: frank op 22 april 2004, 11:39:47

Titel: Reageren op oude topics
Bericht door: frank op 22 april 2004, 11:39:47
FF een vraagje, ik zie dat oude topics altijd afgesloten worden + het OK  tekentje, is het niet makkelijker om alleen het ok tekentje te houden en het afsluiten van het topic niet.

Regelmatig zie ik wel een postjes waar dan een antwoordt is gegeven waarmee een topic wordt opgelost, maar die tip misschien al lang weer verouderd is, of  een makkelijkere oplossing voorhanden is. De oorspronkelijke topicstarter heeft er dan misschien niet veel meer aan, maar volgende lezers misschien wel.
Je kan dan wel een van de mods vragen een topic weer open te gooien om je melding eronder te plakken, maar dat lijkt me wer zo omslachtig.
Titel: Re:Reageren op oude topics
Bericht door: Han op 22 april 2004, 11:52:35
Als dit (http://www.pcnavigator.nl/forum/Themes/default/images/topic/my_veryhot_post_locked.gif) of dit (http://www.pcnavigator.nl/forum/Themes/default/images/topic/my_normal_post_locked_sticky.gif) plaatje voor een topic staat kun je er inderdaad niet meer op reageren, mocht je er toch op willen reageren dat kun je een prive berichtje sturen naar een van de teamleden en dan halen wij het slot er weer vanaf.

We hebben ervoor gekozen om topics waarin de vraag opgelost is op slot te zetten omdat het in het verleden heel vaak voorkwam dat er hele oude vragen naarboven gehaald werden met een onzin-opmerking. Er zijn nou eenmaal mensen die wat minder serieus zijn als anderen.   :huh
Dat er steeds nieuwe technieken komen om problemen op te lossen is onvermijdelijk. Er zullen ook steeds weer vragen komen van mensen.

We blijven intussen vasthouden aan ons regeltje topic dicht als het probleem van de topicstarter opgelost is. Dát probleem is dan immers verholpen.
Heb je een aanvullig dan kan je altijd een van de teamleden vragen een topic weer even open te gooien. Dat lijkt omslachtig maar zo houden we de boel hier in de hand.
Titel: Re:Reageren op oude topics
Bericht door: frank op 22 april 2004, 11:55:02
Oke ben benieuwd naar de nieuwe software  / forum :-*
Titel: Re:Reageren op oude topics
Bericht door: Han op 22 april 2004, 12:03:46
We gaan draaien met deze software (http://www.simplemachines.org/index.php). Het is de opvolger van de YabbSE forumsoftware.
We hebben al een testforum draaien met deze software en dat ziet er goed uit.
De software is nu nog in béta dus kunnen we onze op en aanmerkingen nog kwijt erover. Als de officiele release er is gaat PCN ook officieel draaien ermee. Ik verwacht dat dat binnen nu en een maand of 2 zal gaan gebeuren.

De overstap naar andere software is iets wat goed overwogen moet worden. D'r zitten nogal wat haken en ogen aan maar tot nu toe is in de testen alles goedgegaan met de conversie.