Frontpagevraagje

Gestart door minoes, 13 december 2005, 18:25:08

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

minoes

Hoi,
Weet er soms iemand of ik ergens op internet een goed adresje kan vinden met uitleg en weetjes over frontpage ?  Ik volg momenteel een cursus online.  Héél handig en ik heb al veel geleerd in de 9 lessen die ik totnutoe moest maken.  Er zijn er in totaal 24 dus... tegen dat ik zover ben zal ik wel iets moois kunnen maken... hoop ik althans.  Maar, de lesgevers kunnen ook niet op elk moment van de dag aanwezig zijn dus... als ik eens vastzit zou het wel handig zijn als ik misschien een antwoord op mijn vraag kan vinden ergens op het net... ik heb al zitten zoeken maar vond niks, wel veel engelstalige sites en daar begrijp ik niks van... enne... dit maakte ik totnutoe al http://home.tiscali.be/geert.tav/index.htm voor de specialisten misschien niet veel zaaks... maar ik ben best fier dat ik als leek dat  nu al op het web gekregen heb.  Mijn provider Scarlett heeft 100 MB vrije ruimte aan zijn klanten... niet mis toch ? 

Han

Joh dat ziet er al tof uit  :goed
100mb webpageruimte is niet mis joh. Daar kun je zelfs een aantal homepages in kwijt. Kun je lekker uittesten  :)

Nederlandstalige Frontpagecursussen zijn op internet inderdaad dun gezaaid en dan zeker die met de nieuwere versies van frontpage.
Ik ken maar 2 Nederlandstalige pagina's :
* Frontpage 98 Startercursus
* Lessen in Frontpage 2003

Je kunt snelgidsen kopen van "Easy Computing". Ze hebben bijvoorbeeld deze snelgids voor Frontpage2002. Er zijn er vast ook al voor de nieuwere versie maar die vind ik zo snel niet online. Deze snelgidsen zijn erg gemakkelijk te volgen!
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

minoes

Dankjewel hoor.  Ik ga eens gaan kijken naar die linken die je me gegeven hebt.  En inderdaad, een boek zou wel handig zijn.  Ik zal eens neuzen in de boekenwinkel, een mens kan maar bijleren hé.   Had er ook aan zitten denken om de ruimte te verdelen over twee websites.  Dan kan er ik er ééntje appart maken over de katten en de andere vullen met psp creaties.

ps:past eigenlijk niet in deze topic maar de andere is afgesloten dus ik meld het hier eftjes : mijn gastenboek probleem is opgelost.  Jammer genoeg kan ik er niet veel uitleg over geven.  Ik had mijn laptop meegedaan naar mijn werk en de dienst informatica heeft zich over het probleem gebogen... en ze vonden het niet... dus hebben ze dan gezocht op een site van Acer en toen bleek dat mijn probleem (dus het onzichtbaar blijven van een gastenboek?) een veel voorkomend probleem is bij acer.  De probleemoplosser hebben ze dan ook daar gevonden.  Ze hebben iets extra moeten installeren op mijn laptop en nu doet het gastenboek het weer.  Maar... veel meer uitleg hebben ze niet willen geven... ze zeiden dat het héél technisch was en dat ik het toch niet ging begrijpen... maar ik weet dat ze hun geheimen niet graag prijsgeven... en voor mij telt in feite maar één ding en dat is dat hij weer gaat hé !!   

Edit Bugs: Ik heb het bovenstaande over je gastenboek bij het onderwerp daarover geplaatst, Minoes. Zo is dat ook weer netjes afgesloten.   ;)

minoes

Waaaaaw !!!  Ik ben helemaal blij met die site over frontpage 2003 !  Geweldig is dat !  Dat is een super aanvulling op mijn cursus.. ga daar direct enkele pagina's van afdrukken.  Ik heb ook al gekeken naar een paar homepages... er staan daar super schitterende dingen in.  Dus, hartelijk bedankt voor deze prachtige tip want alleen ging ik die nooit vinden...

Han

Fijn dat je blij bent met de links, Minoes.  :)

Ik sluit het topic hiermee af.  ;)
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!