Windows update

Gestart door john, 26 maart 2019, 20:51:31

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

john

Ik heb nog steeds een desktop met Windows 7, enkel voor gebruik van video bewerken. Daarom geen gebruik gemaakt van de gratis upgrade naar Win10 want dan zou ik zowel camera als app hebben moeten wijzigen en dat voor 1 of 2 videos per jaar.
Vanavond 2 updates gedownload en ge├»nstalleerd.  Routine klus zo gezegd.
Maar daarna, krijg ik de melding: fout bij configureren van Windows update. Wijzigingen ongedaan maken. Schakel de computer niet uit. Dit werd tot 3x toe herhaald. Daarna: Fout bij configureren van Windows update. Nieuwe poging voorbereiden. Schakel de computer niet uit.
Dan tenslotte de bekende mededeling: Windows configureren en klaar.
De genoemde meldingen nooit eerder gezien. Is dit een of andere bug in een update die dat heeft veroorzaakt? Het heeft verder geen problemen opgeleverd. Vond het enkel opvallend en eigenaardig.

Han

Geen idee John. Microsoft is niet zo erg bezig meer met Windows 7. De consumenten ondersteuning ervan stopt over een paar maanden al.
Ze besteden niet echt zo heel veel aandacht meer aan een besturingssysteem waar al 2 opvolgers voor zijn. Je leest veel over foutjes in updates voor Win7.
Er zijn veel win7 pc's die via windows update niet eens meer willen updaten. Google maar eens met zoekopdracht windows update win 7

Waarom draai je nog updates op die PC als je alleen nog maar 1 of 2 keer per jaar een video bewerkt erop. Kun je hem dan niet beter laten zoals ie is en geen verbinding meer maken met internet.
Dan weet je zeker dat de boel blijft werken, toch?
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

john

Ergens dus wel te begrijpen. Je laatste opmerking, niet meer on line te gaan, is zonder meer het meest verstandige. Zal het onder de aandacht brengen van de desbetreffende zo gezegd.
Han, weer bedankt natuurlijk.

Han

Ik sluit je topic hiermee af. :slotje
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!