Afspraak Hardwarebeoordelingen!

Gestart door Han, 30 januari 2009, 21:34:45

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Han

We krijgen de laatste tijd steeds meer topics in het forumonderdeel "Alle overige Hardware" waarin in de openingspost 'n opsomming van hardware staat, samen met vraag wat "vinden jullie ervan" de enige info is. Soms staat erbij dat men de nieuwste games wil spelen op het systeem maar meestal staat er niets bij over wat men ermee wil gaan doen of wat het budget voor de hardware is. Het lijkt er bij dit soort topics op alsof men liever lui dan moe is en geen zin heeft om zelf research te gaan doen. Vaak komen de topicstarters ook niet meer terug op hun vraag en steken wij er onnodig tijd in.

De keuze voor hardware is een persoonlijk iets. De een zweert bij AMD, de ander bij Intel. Ditzelfde geld voor videokaarten van Nvidia of ATI. Wat goede hardware is dat bepaal je zelf. Je kijkt daarvoor wat je uit wilt geven en zoekt in de reviews de beste hardware die je voor dat geld krijgen kunt. De topicstarter op internet prima zelf zoeken op de review-sites over de prestaties van de diverse hardware.

Zoals al eerder aangegeven in dit forumonderdeel is PCN is niet echt een gamersforum. Over prestaties van hardware voor een gamers-PC kun je beter je vraag stellen op een specifiek gamers forum. Daar posten mensen die om de haverklap hun hardware aanpassen aan de nieuwste games dus die kunnen je wel vertellen wat je het beste kunt nemen.

Nieuwe afspraak:
Het verzoek aan mensen die hardware-beoordelings-topics plaatsen is dus om in je vraag naar voren te laten komen dat je daadwerkelijk zelf research hebt gedaan en misschien nog met een vraag over bepaalde hardware zit die je verduidelijkt wil hebben. Topics met alleen een opsomming van hardware en een vraag wat vinden jullie ervan worden vanaf heden naar dit bericht doorverwezen. De topicstarter kan dan zijn/haar topic aanvullen met extra info waaruit blijkt dat men zelf moeite heeft gedaan om tot een keuze te komen.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!