muziek- en fotobestanden van Ipod naar pc overzetten

Gestart door Mieke, 19 oktober 2010, 01:03:27

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Mieke

Kan iemand mij helpen? Mijn computer is onlangs gecrashed en ondanks het feit dat ik een backup heb gemaakt, ben ik toch een aantal belangrijke foto- en muziekbestanden kwijt. Nu staan die wel op mijn Ipod classic, maar ... hoe kan ik die bestanden nou overzetten op mijn ere herstelde computer?
Van PC naar IPod is geen probleem, maar andersom .....  :-[

Han

Vanuit de praktijk gezien kan ik je niet helpen maar als je googled op "bestanden van ipod naar pc" dan kom ik al behoorlijk wat tips tegen. Via iTunes gaat het niet lukken. In dit topic hebben ze het over de programmaatjes Sharepod en Yamipod. En op deze pagina staat een beschrijving over EphPod. Met die programmaatjes zou moeten lukken wat jij wil doen.

* Sharepod: http://www.getsharepod.com/

* Yamipod: http://www.yamipod.com/main/modules/home/

* Ephpod: http://www.ephpod.com/



Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Mieke

Heel erg bedankt. Ik had een ander programma gedownload "Touchcopy". Daar kreeg ik een demoversie van, goed voor 100 nummers. Liep constant vast. Heb ik dus weer verwijderd van mijn pc. Ga het nu proberen met Sharepod.
Als het me gelukt is, zal ik dat zeker laten weten. Kan wel 2 weken duren, want ik ben een paar dagen weg. :D

Mieke

Beste Han,
Helemaal gelukt. Al mijn muziek staat nu weer gewoon op mijn computer met dat laatste programma. Moest wel gekocht worden, maar ... het werkt. Ook mijn foto's zijn terug. Ik was een paar mapjes kwijt van foto's uit o.a. mijn bezoek aan Hamburg. Gelukkig zijn die weer terecht, al zijn ze ook in een wat kleiner formaat opgeslagen dan ik gehoopt had. Komt door mijn instellingen, heb ik begrepen. Maar goed, beter iets dan niets.
Mieke :uno

Han

Hartstikke  fijn dat het gelukt is Mieke  :goed

Ik sluit je topic hiermee af :slotje
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!