Office 2007 beta

Gestart door Gert, 13 juli 2006, 22:10:30

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Gert

http://www.microsoft.com/netherlands/office/office2007/beta.aspx

Volledige functionaliteit van word, acces,powerpoint en excel. Vrij te gebruiken tot Maart volgend jaar. 470 mb download.
Taal: Engels
Locatie: +21.3 NAP

Han

Is dat dezelfde als de Office 12 Pre Release, Gert?

Die heb ik een paar maanden geleden gedownload en uitgeprobeerd. Lekker duidelijk die nieuwe menustructuur. Werkt veel gemakkelijker dan de huidige Office 2003 menu structuur.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!

Han

Microsoft gaat geld vragen voordat je deze software kunt downloaden. Niet veel geld, maar toch....


Microsoft gaat geld vragen voor Office 2007 Beta 2
Bron: C|Net + tweakers.net

Microsoft gaat geld vragen voor de download van de tweede bèta van Microsoft Office 2007. Deze opmerkelijke maatregel zal vanaf aanstaande woensdag van kracht worden: vanaf dat moment dient 1,50 dollar te worden betaald per download. De reden voor deze maatregel is het gegeven dat het aantal downloads van de tweede testversie van de verzameling kantoorsoftware tot nu toe het vijfvoudige bedraagt van wat Microsoft had verwacht.

In totaal zijn er meer dan drie miljoen downloads geregistreerd sind eind mei, toen de Office 2007 Beta 2 beschikbaar kwam. Tot nu toe was het mogelijk om het programma gratis te downloaden van de servers van het bedrijf. Gebruikers die de software inmiddels hebben gedownload zullen logischerwijs dan ook niet alsnog te hoeven betalen voor de bètasoftware en ook de 'technical refresh', een update voor de software, zal aan deze bestaande testers gratis ter beschikking worden gesteld. Een woordvoerder van Microsoft liet weten dat dit de eerste keer is dat het bedrijf geld vraagt voor Office beta en voegde er aan toe dat het bedrijf niet van plan is vaker geld te gaan vragen voor bètaversies van software.
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!