Microsoft brengt nieuwe grafische software uit

Gestart door Netwalker13, 09 oktober 2004, 20:26:14

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Netwalker13

Bron: pcactive.nl

Microsoft introduceert vanaf heden twee grafische pakketten voor de thuisgebruiker: Microsoft Photo Premium 10 en Digital Image Suite 10. Met de software speelt Microsoft in op de digitale camera's, SmartPhones en mobiele telefoons met fotofunctionaliteit.
De Home & Entertainment divisie van Microsoft brengt deze maand de nieuwe versies uit van de twee pakketten, waarvan Photo Premium 10 eerder bekend was onder de naam Picture It!. De nieuwe Photo Premium 10 is bedoeld voor fotoliefhebbers die een gebruiksvriendelijke oplossing zoeken voor het ordenen, bewerken, maken en delen van digitaal beeldmateriaal.



Digital Image Suite 10 is geavanceerder en biedt zowel professionele tools voor beeldbewerking en grafische creatie en nieuwe optimalisatieopties voor het bewerken en verbeteren van foto's die rechtstreeks van een mobieltje afkomen.

Photo Premium 10 wordt in de Engelse taal uitgebracht (wel met Nederlandstalige handleiding). Digital Image Suite 10 wordt geheel Engelstalig uitgebracht, inclusief de handleiding. De adviesverkoopprijzen zijn respectievelijk € 49,95 en € 89,95.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb dit toch wel onder het goede topic gezet hé???

Han

Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!