PC-Navigator Forumafspraken! (Aangepast op 02-08-2020)

Gestart door Han, 08 januari 2006, 23:33:02

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Han

PC-Navigator forumafspraken...

Het allerbelangrijkste van dit PC-Navigator forum is, dat we er allemaal plezier in hebben.
Om een en ander in goede banen te leiden, zijn er toch een paar afspraken nodig, waaronder een aantalwettelijk bepaalde regelingen.

Lees vóór je gebruik maakt van het forum, deze afspraken en wettelijke regelingen goed door en klik voor "akkoord"!!
Als je een bericht op het forum plaatst, betekent dat automatisch dat je akkoord gaat met de afspraken
zoals die hieronder beschreven zijn.


Onze eigen forumafspraken:
1) Het op het forum plaatsen of vragen naar links naar Warez, serials, no-cd patches, gekopieerde films, MP3 sites of cracks is niet toegestaan. Ook links naar sites die deze items promoten of het promoten van illegale software, wordt als ongewenst beschouwd. Door het toestaan van genoemde links op het forum zou PC-Navigator de wet overtreden en da's niet de bedoeling. Vandaar dus een duidelijk "Nee, dat mag niet!".

2)  Er worden in forumberichten geen handelingen beschreven of url's kenbaar gemaakt, waardoor een andere forumbezoeker van PC-Navigator schade kan oplopen aan zijn/haar computer.

3)  Vloeken of andere beledigende taal naar andere forumleden of naar het team is niet toegestaan.
Behandel elkaar met respect!! Bij herhaling kan het PCN-team besluiten om de persoon die deze regel overtreed te bannen.
Kom je in een bericht iets tegen waarvan je denkt "dat kan echt niet!", waarschuw dan een van de PCN-teamleden.

4)  Er mogen op het forum geen reclames, advertenties of commerciële linken geplaatst worden en ook het spammen van het forum is niet toegestaan.
Inlogaccounts van spammers en reclamemakers worden zonder pardon direct verwijderd !!

5) Het PCN-team kan ten alle tijden een topic dat offtopic dreigt te raken bijsturen en zonodig afsluiten.
Dit geld zeker voor topics, waarin de genoemde punten 1, 2, 3 en 4 voorkomen.
Deze topics kunnen per direct afgesloten worden. (Evt. met verwijdering/edit van de overtreding)

6)  PC-Navigator is niet aansprakelijk voor antwoorden die op het forum door anderen gegeven worden. De berichten op het forum worden regelmatig gecheckt door het team maar we zijn uiteraard nooit elk uur van de dag online. Eventuele fouten of schade aan apparatuur die ontstaan is na het uitvoeren van door forumleden aangedragen oplossingen voor PC problemen, zijn niet te verhalen op PCNavigator Forum en personen van het PC-Navigator team.
Ook hiervoor : Kom je in een bericht iets tegen waarvan je denkt "dat kan echt niet!", waarschuw dan een van de PCN-teamleden.

7)  Als er geen regels zijn voor een situatie die zich voordoet, dan handelt het team naar eer en geweten en na onderling overleg binnen het team.
Deze forumregels kunnen ieder moment, als het team dat nodig vindt, herzien worden. Kom dus af en toe even lezen, of alles nog hetzelfde is gebleven.
PCN-team zal melding maken van grote veranderingen in deze forumafspraken.

8)  Je signature mag alleen uit tekst bestaan. We hebben hiervoor gekozen om het forum overzichtelijk en snel oproepbaar te houden.

9)  Topictitels zijn belangrijk : Plaats je een nieuw bericht op het forum, dan moet je daarvoor een titel verzinnen. Het is daarbij zaak om deze topictitel zoveel mogelijk te laten slaan op de inhoud van je vraag. Doe je dat, dan heb je véél meer kans dat iemand die je kan helpen zal reageren op je bericht.  Topictitels als "Hellupie!!" of "Argggggggggg" geven wel uiting aan je frustratie als je computer weer eens iets doet wat jij niet wilt maar de uiteindelijke inhoud is onduidelijk terug te vinden, als iemand anders ooit eens hetzelfde computerprobleem zou hebben. Als topictitels echt onduidelijk blijken te zijn, dan worden ze ge-edit door het PCN-team. Hebben we een email-adres van je, dan krijg je daarover bericht zodat je je vraag terug kunt vinden.

10)  Het PC-Navigator forum is "newbie-vriendelijk". Dat wil zeggen dat we het niet op prijs stellen, als er zodanig ingewikkeld gepost wordt dat niemand er meer iets van begrijpt. Probeer in je posts duidelijk te zijn.  Roep niet om de haverklap RTFM ("Read the fucking manual"). We proberen op het forum een sfeer te creëren, waarin niemand bang is om een vraag te stellen. Bedenk je dat ook jij ooit een beginner in het omgaan met de computer was en met vragen zat, waar je absoluut niet uitkwam!
Het PCNavigator-motto is dan ook : "De enige domme vraag, is een vraag waarmee je rond blijft lopen!"

11) Gebruik voor registratie een normaal gangbare inlognaam. MSN namen (namen met allemaal punten en streepjes), namen met alleen een nummeren letter, geboortedata, mailadressen, namen gelijkend op moderator en administrator en namen zoals "help!!" worden niet als normaal gangbaar gezien. Aangemaakte accounts met dit soort namen worden zonder verdere berichtgeving direct gewist.


Have fun !!PS) Gebruik voor registratie een bestaand mailadres en ga akkoord met bovenstaande regels, anders stuurt de forumsoftware je géén wachtwoord om in te kunnen loggen !!


Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!