KPN geeft meer details prijs van internettelevisie

Gestart door Han, 16 maart 2006, 19:36:12

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Han

Kijk, dit is ook een manier om van UPC af te komen  ;)
Meer zenders dus ook meer kans dat de BBC erbij zit.

KPN geeft meer details prijs van internettelevisie
bron : www.webwereld.nl

KPN lijkt haast te zetten achter de introductie van zijn iptv-dienst. Duidelijk is dat de dienst van KPN op bijna alle vlakken vergelijkbaar is met die van concurrent Tele2.

Een officiële introductiedatum is nog niet bekend, maar alles wijst erop dat KPN klaar is voor de lancering van zijn internettelevisiedienst. Concurrent Tele2 lanceerde eerder deze week al zijn iptv-dienst en KPN lijkt niet te lang meer te willen wachten met zijn alternatief.

Uit een promotiefilmpje dat nu al online staat, wordt duidelijk dat de diensten van de twee telecombedrijven zeer vergelijkbaar zijn. Net als bij Tele2 krijgt de klant de beschikking over mogelijkheden zoals het stilzetten van een programma om deze later weer te kunnen bekijken.

Verder is er een online videotheek en een programma gemist-dienst. Belangrijk verschil met Tele2 is het zenderaanbod. Waar Tele2 vooralsnog blijft steken op 32 tv-zenders, daar gaat KPN direct van start met 'ruim vijftig' zenders, zoals topman Scheepbouwer recent ook al aankondigde.

Prijzen zijn nog niet bekend. Tele2 biedt een combinatie van internet, telefonie en televisie voor 45 euro per maand. KPN, dat donderdag ook een speciale site met als thema het huis van de toekomst lanceerde, wil alleen kwijt dat de dienst niet deze maand het licht zal zien. 
Als de PCN-server down is, dan moeten we 'm opvrolijken!!